Čekanju je kraj - Sutra pada važan potpis na "Marakani"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2019.
18:01
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno da dve strane konačno stave potpise na ugovor kojim će Zvezda završiti veliki posao i obezbediti se na duže staze.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Nekoliko igrača Crvene zvezde produžilo je ugovore sa klubom ove zime, a neretko se govorilo o tome ko su sve pojedinci koje bi klub obavezno trebalo da zadrži.

U grupi onih koje navijači smatraju nezamenjivim spada i golman Milan Borjan (31) koji je tokom priprema u Antaliji najavio da će produžiti saradnju sa šampionom Srbije.

Zvezdaše je obradovala vest da će doći do produžetka saradnje i da će reprezentativac Kanade završiti karijeru na "Marakani", ali do danas nije stavljen paraf na pomenuti ugovor.

Portal "Mozzartsport" prenosi saznanja da će do potpisivanja novog ugovora između Crvene zvezde i Milana Borjana doći u petak!

Ranije je najavljeno da će se Borjan obavezati Zvezdi na vernost do 2023. godine, a pomenuti izvor izneo je i finansijske detalje revidiranog ugovora.

Momak rođen u Kninu dobiće ozbiljnu povišicu, pa će tako sa 40.000 evra mesečno biti svrstan u red najplaćenijih igrača Crvene zvezde, što po prikazanom na terenu i zaslužuje.

Pregovori su potrajali jer se prilikom razgovora o novom ugovoru najviše "vagalo" oko klauzula koje će biti stavljene u novi ugovor, pa će Borjan tako moći da računa na bogate bonuse u slučaju dobrih individualnih partija i timskih uspeha.

Golman Crvene zvezde stigao je na "Marakanu" u julu 2017. godine, a od tog momenta do danas upisao je 78 nastupa u svim takmičenjima. Naredna utakmica u Super ligi biće mu pedeseta prvenstvena.

Recimo i to da je zbog sjajnih partija u prethodnih godinu dana Borjan ove nedelje proglašen za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 08.03.2019
05:05

Borjan je zasluzio produzetak ugovora i bolju platu.

avatar
Realni Arthur
Friday, 08.03.2019
01:46

Eto, I Borjan da ostane do kraja, zapravo svi stariji Zvezdasi znaju, da mi smo uvek imali golmane na duze staze secam se Dike Stojanovica (1978-1982) pa Simeunovica, Ljukovcana, Ivkovica, pa Stevan Stojanovic, Stamenkovic, Bajkovic pa konacno Borjan, nisam zaboravio Manojlovica, Rajkovica, Kahrimana ali ovi se nisu bas dugo zadrzali. Zelim ti dobro zdralje mnogo srece i uspeha tebi i tvojoj porodici. Srecno brrate!

avatar
Man united
Friday, 08.03.2019
18:40

Не помињи ми Бајка мачку. Много га готивим, али голман таквог квалитета није смео да буде први избор Звезде тако дуго.

avatar
Srpska Bosna
Thursday, 07.03.2019
20:04

Tako je Borjane panteru,do kraja karijere da ostanes u Zvezdi legendo!!!