Česi počinju sa pripremom duela u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.01.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja juče su doputovali u Španiju i počeli sa drugom fazom priprema za prolećni deo sezone. Poseban fokus biće stavljen na pripremu prvog meča sa Partizanom.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Ekspedicija aktuelnog šampiona Češke doputovala je u ponedeljak popodne u Španiju gde će u dve faze odraditi centralni deo priprema za prolećni deo sezone.

Fudbaleri Viktorije stigli su u Marbelju izmučeni zbog jakih turbulencija tokom leta koji je trajao oko dva i po časa ali su danas spremni za rad sa loptom.

"Želimo da se pripremimo što bolje za nastavak sezone. Do sada su treninzi bili usmereni na fizičku pripremu, a sada se okrećemo radu sa loptom. Verujem da će nam pripreme u Španiji pomoći da se dobro spremimo za prolećni deo sezone", rekao je David Limberski.

Jedan od najiskusnijih u redovima Viktorije iz Plzenja kazao je da će u Španiji ekipa početi da se uigrava za ono što sledi 15. februara u Beogradu, a to je duel sa Partizanom u sklopu 1/16 finala Lige Evrope.

"Partizan će biti prva jaka provera tako da možemo da pretpostavimo da ćemo dobar deo vremena posvetiti pripremi utakmice u Beogradu. Želimo da se dobro pripremimo za borbu na dva fronta koja nas čeka na proleće", zaključio je Limberski.

Viktorija je do odlaska u Španiju radila u Plzenju i odigrala tri kontrolne utakmice protiv čeških niželigaša, a već sutra je čeka prva prava provera protiv švajcarskog šampiona Bazela.

Tokom prvog dela priprema u Španiji češki šampion odmeriće još snage sa Red Bul Salcburgom (21. januar) i Šangaj Šenhuom (24. januar).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke