Ćiro Blažević o bolnom porazu Srbije: "Mislili ste da je neka za***ancija..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.11.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net, Kurir

"Trener svih trenera" bez dlake na jeziku o nastupu "orlova".

EPA/JOAO RELVAS
EPA/JOAO RELVAS

Povezane vesti

Nekadašnji selektor reprezentacije Hrvatske Ćiro Blažević je u izjavi za Kurir prokomentarisao poraz selekcije Srbije od Škotske u baražu za odlazak na EURO u svom stilu.

"Lepi moji, pa šta vam bi?! Razočarali ste... Podbacili... Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti.


"Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka za***ancija",
smatra "trener svih trenera".

Blaževiću je žao zbog propuštene prilike da se "orlovi" sastanu sa selekcijom Hrvatske u Londonu.

"Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik fudbala. Privukao bi veliku pažnju evropske javnosti. I ubeđen sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije", rekao je iskusni stručnjak.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 13.11.2020
16:16

U pravu je ... sinoc gledam posle pr og gola kao da ce se igrati jos 500 minuta. Mitrovic je bio neraspolozen celu utakmicu, jel morao da igra do kraja? Gudelj odlican jel morao da ifra levog beka ? Zasto ne Mladenobic od starta? Zasto ne Katai nego Kostic? Ciji je kostic igrac i na osnovu cega dobija poziv? Jel mora Lukic da igra ? Jel mora Lazovic da igra ? Zasto Jovic na klupi? Neke stvati moraju kod nas prosto samo ne mora da se ode na evropsko . Pa makedonci idu na euro.... e moj tumbase . Cirkus . Ali mozda kad napravimo nacionalni stadion od 5000000000 eura....

avatar
Младић
Friday, 13.11.2020
12:19

дајте њега за селектора

avatar
Mak-Juventino
Friday, 13.11.2020
12:15

Sve objasnio ...

avatar
Marko HM
Friday, 13.11.2020
10:58

Za sve je u pravu.