Čitava Srbija čeka novi okršaj Lazetića i Lalatovića zbog jedne rečenice!

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.11.2022.
12:31
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri TSC-a dočekaće u subotu ekipu Radničkog iz Niša, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da očekuje "specifičnu utakmicu" protiv Radničkog iz Niša, kao i da se nada da će polusezonu završiti na pravi način.

"Pred nama je specifična utakmica i protivnik koji neguje specifičan način igre i treba na to da se adaptiramo. Moramo da se nametnemo u očekivano čvrstoj igri pod pritiskom i duelima, i da budemo onakvi kakvi mi želimo i sa loptom, a posebno posle izgubljene lopte. Siguran sam da će momci dati svoj maksimum i 100 odsto koncentracije, jer fizički možda nećemo biti u najboljem izdanju, i da ćemo polusezonu zaokružiti onako kako želimo", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri TSC-a dočekaće u subotu ekipu Radničkog iz Niša, u utakmici 19. kola Super lige Srbije. Biće to okršaj Lazetića i Nenada Lalatovića kojeg je nedavno spomenuo u vezi odlaženja na utakmice protiv Crvene zvezde sa decom koja nose dres upravo Zvezde.

Ekipa iz Bačke Topole zauzima treće mesto na tabeli Super lige sa 36 bodova, a Radnički je 12. sa 17 bodova.

Trener TSC-a ističe da je važno što je posle poraza od Partizana (3:2) u Super ligi, ekipa osigurala plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, savladavši Železničar iz Pančeva (2:0).

Lazetić dodaje da je Radnički ekipa koja je prošle sezone izborila plasman u Evropu.

"Dolazi nam ekipa koja je prošlu sezonu završila u Evropi, kao četvrta na tabeli, i po tome je jedan od naših najvećih rivala, jer je to i naš cilj. Bez obzira na trenutnu poziciju u koju su dospeli verovatno opterećeni Evropom i nekim nesrećnim porazima, imaju izuzetan kvalitet  i jasno je da su tim za gornji deo tabele", ocenio je on.

Lazetić je rekao da poštuje trenera Radničkog Nenada Lalatovića, čije timove krasi agresivna igra u duelima i brza tranzicija.
 
"Na nekim utakmicama to izgleda veoma doro, izvanredno su parirali Zvezdi i siguran sam da će i oni na predstojeći meč doći motivisani da pozitivno završe polusezonu. Uveren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom", dodao je on.

Vezni igrač TSC-a Nikola Kuljević rekao je da ekipu očekuje važan meč protiv tima koji nije dobro počeo prvenstvo, ali u poslednje vreme beleži dobre partije.
 
"Mislim da je ipak sve na našoj strani i potrudićemo se da iskoristimo dobar momenat koji imamo tako da u dobrom raspoloženju i pobedom završimo ovaj deo sezone", zaključio je Kuljević.

Meč izmedju TSC-a i Radničkog iz Niša na programu je u subotu od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke