Čukarički "blindirao" talentovani trio, Đorđević do 2026, Serafimović i Stojanović do 2028!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.09.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Čukarički je danas potvrdio da je produžio ugovor sa trojicom mladih fudbalera u svojim redovima.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

Klub sa Banovog brda produžio je saradnju sa Vojinom Serafimovićem (18) i Lazarom Stojanovićem (19) do leta 2028. godine, dok se Luka Đorđević (18) obavezao na vernost do leta 2026. godine.

Serafimović je rođen 14. oktobra 2005. godine u Beogradu, a igra na poziciji štopera. Na Banovom brdu je sedmu godinu, stigao je iz OFK Beograda. Prošao je mlađe kategorije "belo-crnih", ujedno sa velikim uspehom nastupao za mlađe selekcije Srbije, između ostalog bio je član kadetske reprezentacije koja se pre dve godine plasirala u polufinale Evropskog prvenstva.

Lazar Stojanović je rođen 22. aprila 2005. godine u Velikoj Plani, igra na poziciji štopera. Na Banovom brdu je već osam godina, prošao je sve mlađe kategorije od pionirske.

Poslednji u nizu momaka koji su potpisali novi ugovor je Luka Đorđević, rođen je 21. maja 2006. godine u Požarevcu. Igra na poziciji napadača, dres "belo-crnih" nosi već dve godine, a došao je iz Crvene zvezde kao kadet.

Zadovoljstvo zbog potpisivanja novih ugovora trojice vrlo talentovanih dečaka izrazio je i tehnički direktor Goran Grkinić.

"Ovi momci su imali još po godinu i po dana ugovora, odlučili smo da ih produžimo na četiri, odnosno na dve godine. Očekujemo još potpisivanja ugovora sa našom talentovanom decom u narednom periodu. Strategija je da se oslanjamo na našu Omladinsku školu, to je jedini način da privatni klub funkcioniše na način na koji treba da radi. Isključivo zavisimo od finansiranja predsednika kluba i transfera koje ostvarimo 

Verujem da nismo daleko od dana da Serafimović i Stojanović budu startni štoperski tandem, a da u špicu napada bude Đorđević. To je moja velika želja. Imaju od koga da uče, sa njima su izuzetno kvalitetni iskusniji igrači", rekao je Grkinić, prenosi klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke