Čukarički ima novog golmana, zahvalio se Pazarcima

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Posle odlaska dvojice golmana, pronađena je i alternativa.

fkcukaricki.co.rs
fkcukaricki.co.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički potpisao je ugovor sa golmanom Nikolom Mirkovićem, preneo je danas klub sa Banovog Brda.

Mirković i Čukarički su dogovorili dvogodišnju saradnju.

Čukarički je angažovao Mirkovića nakon što su u letnjem prelaznom roku ekipu napustili gomani Nemanja Belić i Nenad Filipović.

On na Banovo brdo stiže iz Novog Pazara, a u karijeri je nastupao i za Napredak Mladi radnik, Spartak, Rad, Atromitos, Metalac i Mladost GAT.

''Prvi utisci po potpisivanju ugovora su fenomenalni, presrećan sam što sam došao u ovakav klub, izuzetno dobro organizovan. Kad je sezona završena dobio sam poziv Čukaričkog, brzo smo se dogovorili, želja za saradnjom je bila obostrana. 

Poznajem dosta momaka u novom klubu, sa Nemanjom Milojevićem sam igrao u Novom Pazaru, sa Đorđem Ivanovićem u Spartaku, Docića i Stevanovića znam dugo sa superligaških terena, mnog druge takođe… Sa trenerom golmana Oliverom Kovačevićem sam radio još dok smo bili u OFK Beogradu'', rekao je Mirković za klupski sajt.

Iskoristio je priliku da se zahvali i ljudima iz njegovog bivšeg kluba, Novog Pazara.

''Želeo bih da se zahvalim svima u Novom Pazaru, ljudima u klubu i navijačima za predivnih godinu dana. Nosio sam kapitensku traku, bila je to velika čast za mene. Još jednom hvala im i želim im svu sreću'', poručio je Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke