Čukarički siguran protiv Metalca

Autor: Beta Beta
nedelja 30.04.2017.
21:04
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu Metalac sa 2:0 u 33. kolu Super lige Srbije i tako došli na prvo mesto tabele plej-aut grupe.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Strelci za Čukarički bili su Ognjen Ožegović u 67. i Đorđe Đurić u 74. minutu.

Čukarički sada ima 26 bodova, jedan više od Spartaka, dok je Metalac šesti sa 17, odnosno dva više od Borca i četiri više od Novog Pazara na poslednja dva mesta, koja vode u drugu ligu.

Ispred njih je Bačka sa takodje 17 bodova, dok Rad ima 18. Radnik je treći sa 22 boda.

Trener "Brđana" Nenad Lalatović za utakmicu protiv Metalca u startnu postavu uvrstio je trojicu omladinaca - Marka Šarića, Nemanju Milojevića i Savu Radića.

Čukarički je u prvom poluvremenu nadigrao Metalac, ali osim nekoliko pokušaja iz daljine i iz teških pozicija nije ozbiljnije ugrozio gol Nemanje Belića.

Čukarički je u drugom delu nastavio u istom ritmu. Ognjen Ožegović je prvo u 51. minutu snažno šutirao sa oko 18 metara, ali je Belić vrhovima prstiju odbranio njegov pokušaj i izbacio loptu u korner.

Samo četiri minuta kasnije najbolji strelac "brdjana" imao je solidnu priliku s pet metara, ali je šutirao u golmana Metalca.

Ožegović se u 67. minutu napokon upisao u listu strelaca, kada je iskoristio dobar centaršut sa desne strane i na oko 10 metara uhvatio volej koji je završio u mreži Metalca.

Matić je iz prekida sa oko 30 metara desno iskosa proigrao Jevtića, a ovaj je iz prve centrirao i na drugoj stativi pronašao Đurića koji je bio najviši u skoku, te loptu glavom prosledio u mrežu Belića.

Do kraja susreta bitka se uglavnom vodila na sredini terena, tako da nije vidjena nijedna prilika na obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke