Đukić ne mora da brine, čeka ga posao u Španiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
22:07
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana Miroslav Đukić ovih dana nije omiljen među navijačima kluba iz Humske ali bi ga zato u Španiji dočekali raširenih ruku.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Slabi rezultati koje je Partizan ostvario na startu prolećnog dela sezone doveli su u pitanje poziciju Miroslava Đukića ali je trener crno-belih poručio da ne namerava da odstupi i da veruje u sebe i svoj tim.

Mnogi navijači Partizana smatraju da bi trebalo da dođe do promene trenera ali se posle svega čini da bi klub iz Humske u tom slučaju bio na gubitku jer ne postoji ideja ko bi preuzeo ekipu, a Miroslav Đukić očigledno ne bi dugo bio "slobodan agent".

Španska "Marka" prenosi da predstavnici Valjadolida prate situaciju u Humskoj i čekaju da Miroslav Đukić okonča saradnju sa Partizanom kako bi ga vrbovali u svoje redove.

Valjadolid se bori za plasman u Primeru, trenutno je ispod crte za plej-of i u tom klubu veruju da bi Miroslav Đukić mogao da pomogne da ekipa izbori doigravanje a potom i plasman najviši rang takmičenja.

Đukić je kao trener imao prilike da radi u Valjadolidu, a u sezoni 2012-2013 pošlo mu je za rukom da taj klub kroz plej-of uvede u špansku Primeru.

Očigledno je da u Španiji i dalje cene Miroslava Đukića iako je ovih dana na udaru dobrog dela navijača Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIJE VAZNO
Thursday, 08.03.2018
11:51

Sve sto je valjalo u ovom MUCENOM i IZMUCENOM Partizanu,gospoda iz uprave su rasprodala!!!Dali su Leonarda,koji je najbolji stranac ikada u nasoj ligi,pa Djurdjevica,mladog,perspertivnog igraca,koji se nadavao golova i na kraju,da kompletiraju svoje glupe poteze i da jos jednom dokazu koliko nista ne znaju i koliko im nije stalo do sportskog uspeha kluba,daju Evertona,srce i dusu sredina terena,jedini covek u Partizanu koji kad igra,vidis da ostavlja srce na terenu i da se bori za svaku loptu i jedini koji je mogao da ispravlja SVINJARIJE koje su pravili Crnogorski Mesi,Jankovic,koji misli da odbranu ne mora da igra i da kad izgubi loptu ne mora da se potrudi da je vrati u svoj posed nego ce to neko drugi za njega da uradi!E pa majstore,kad budes davao po 30-40 golova u sezoni,tada mozes tako da igras i da glumis zvezdu.I da ne zaboravim,drugu veliku zvezdu,covek koji vise nigde ne moze da igra,totalno van svake forme,nema ga nigde na terenu,Tosic,cuveni Lane...I na sve to imas trenera,koji je klasican demagog,kome je svaka ekipa iz naseg raspalog i amaterskog prvenstva dobro organizovana(kao da svakog vikenda igra protiv Bajerna),covek koji govori da Partizan igra EVROPSKI fudbal a onda im dodje Viktorija,jedna ispod prosecna ekipa i objasni im kako,ne kako se igra,jer su i oni prilicno losi,nego kako se bori za dres i za klub za koji igras...Da covek malo ima obraza i da postuje onu njegovu cuvenu postapalicu,da je on SPORTSKI RADNIK i da je Partizan IZNAD SVIH,podneo bi ostavku i ispa bi gospodin...Ovako zeli da uzme klubu koji,kako kaze,VOLI(mozes misliti),jos neki dinar,da ih upropasti jos malo i da jos vise navuce gnev,ionako iznerviranih i razocaranih navijaca...Tako se prema klubu koji vodis i koji volis ne postupa,gospodine Djukicu...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
10:36

Sa sve masnicom...

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 08.03.2018
00:42

Tamo ljudi nesto nude da radis s necim,a ovde ti ne daju nikakve resurse a traze rezultat.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 08.03.2018
00:13

Dajte im ga sa sve lancem

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.03.2018
23:56
avatar
AlexPFC
Wednesday, 07.03.2018
23:53

Na kraju će još ispasti da on nama čini uslugu :)

avatar
djordja
Wednesday, 07.03.2018
23:42

za drugu ligu....al i tu tesko...traite mu alibi da ostane, al bescasni ce otici....nadam se

avatar
Wednesday, 07.03.2018
23:38

ma dobar je Đukić ali mora svaka utakmica da se igra kao ova danas.Čak i bolje

avatar
MilosNUSKNVP
Wednesday, 07.03.2018
23:17

Covek je trenercina , gospodin pre svega .nJednostavno nije problem u njemu , vec u igracima koji su dovedeni kao velika pojacanja , a nisu uradili bas nista , a igraci koji su tu od pre , igraju za dve klase slabije nego prosle sezone ! n Ko god da dodje kao zamena , nista se speijalno nece promeniti !