Đukić: "Nećemo braniti prednost"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je pred polazak u Litvaniju da njegova ekipa neće braniti prednost stečenu u Beogradu, već da će ići na novu pobedu protiv Trakaija.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan otputovala je rano jutros za Litvaniju na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Trakaijem.

Crno-beli su poneli minimalnu prednost iz prve utakmice, ali trener Miroslav Đukić poručuje da ekipa neće braniti "minimalac" iz Beograda.

"Nećemo braniti prednost koju imamo. Idemo tamo sa namerom da igramo pobednički, drugačije nismo igrali nigde. Svaku utakmicu smo išli po protivnika, gledali da dođemo do rezultata kroz posed lopte. Znamo da neće biti lako, ali smo spremni da probamo da prođemo dalje", rekao je Miroslav Đukić, a prenosi "Mondo".

Strateg vicešampiona Srbije dodao je da ponovo neće imati sve igrače na raspolaganju.

"Van stroja su Tošić i Nikolić, koji su bili i ranije, Stojke se vratio, tako da ćemo biti spremni", kazao je trener Partizana pre ukrcavanja na čarter let.

Partizan od početka kvalifikacija za Ligu Evrope nije primio gol, a na tri meča crno-beli su postigli sedam pogodaka.

Pošto je sa brojkama sve u redu, na "LFF Stadionu" ekipa Partizana treba samo da pokaže bolju igru nego u prvoj utakmici i da još jednom pobedom nad Trakaijem overi plasman u treće kolo i time podigne samopouzdanje pred najvažniji mesec u godini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 01.08.2018
18:08

Sto znaci da hoće

avatar
Peca Partizan
Wednesday, 01.08.2018
11:45

djukicu odlazi

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 01.08.2018
10:45

To sto smo dobili 1:0 prvu, po pravilima znaci da mi imamo prednost, ali kako smo odigrali, ne treba u opste pominjati neku "prednost", jer je mi nemamo. Ne primite gol ili dajte vise nego sto primite. Nema neke filozofije.