Đukić: "Nije lako pobediti, videli smo i da svemoćna Zvezda može da izgubi"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 01.10.2017.
21:34
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije imao šta da zameri svojim igračima, iako nisu uspeli da pobede Čukarički.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mučne scene obeležile su završetak utakmice Partizan-Čukarički, a trener Partizana Miroslav Đukić čuo je poruku sa tribina.

Partizan i Čuka odigrali su 0:0, a organizovani navijači sa juga pozvali su ekipu da dođe ispred, a onda su im skandirali "pi**ice" i "igrate k'o pi**e".

"Publika ima pravo da kaže svoje želje. Moje je da radim sa mojom ekipom i da izvučemo maksimum. Nije lako pobediti. Mi mislimo da je mnogo lako pobediti, a nije. Videli smo danas i da je svemoćna Zvezda može da izgubi.

Mi imamo muke sa Čukaričkim, sa Voždovcem. Nije nikog lakog pobediti danas. Liga je ujednačena, ima mnogo ujednačenih ekipa i da bismo pobedili, treba dobro da se oznoji. Ekipa se oznojila, radila dobro, ali nedostajao je kvalitet gore
", rekao je Đukić.

Partizan ponovo nije slavio, baš kao ni protiv Napretka, ali trener ništa ne zamera svojoj ekipi.

"Teška utakmica, nismo uspeli da ostvarimo igru, rezultat koji smo želeli, ali ne mogu da zamerim ništa ekipa. Borila se, izgarali, imali povrede, osetio se umor od četvrtka. Super će nam doći slobodni dani da se odmorimo. Teška utakmica protiv teškog i kvalitetnog protivnika", rekao je Đukić.

Partizan je propustio priliku da priđe lideru Crvenoj zvezdi na dva boda zaostatka i da izbije na drugo mesto.

"Mogli smo, bila je prilika, ali igra i protivnik. On je zaista bio odličan danas. Nije lako igrati protiv Čuke, koja je dobra ekipa, dobro pravljena. Mi treba da nastavimo da radimo i da popravljamo šta možemo", rekao je Đukić.

A dešava li se u Španiji da igrači ovako idu pred navijače?

"To ne. To nije praksa", kratko je rekao Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
$$$ BRACELA $$$
Monday, 02.10.2017
20:40

Ajde polako ti kupi pinkle a neka Ilijev razgovara sa Stolicom mnogo je bolji od nesrecnika Djukica.

avatar
ludipako
Monday, 02.10.2017
09:40

Sve dok trener ne preuzme odgovornost na sebe i ne kaze da je on krivac,nista uradili nismo...djukic moze da vodi imr mozda,brat ne ume ni da prica,a kamoli da podstakne citavu grupu fudbalera,a isto tako ne moze se njemu pripisati krivica za nespremnost igraca,za to treba sam igrac da se brine,kao i kond treneri..a sve dok ne prestanu da se dovode drugorazredni treneri poput ove propalice,mi u evropi necemo nista uraditi,a ovaj ako ostane ja sada garantujem,pa i zivotom,da mi od albanaca gubimo obe utakmice,zapitaj se upravo ko ti vodi klub i ekipu! Lotare vrati se i pokazi supcima sta je disciplina,kad vec stekaju na igracima,neka se isprse za kvalitetnog trenera koji ce ih dovesti u red,izbacite moj komentar,hvala.

avatar
carbone
Monday, 02.10.2017
08:04

Djukic je trenercina a to sto nema igrace je druga prica...Suplji sa svih strana bez ideje ...Osim Stojkovica i Djukica u tom timu ne vredi vise niko i cudi me da je sakupio i ovoliko bodova.Ilijev i Vazura bi trebalo da traze fudbalere koji znaju da igraju fudbal a ne pritiscima nefudbalskim da kupuju bodove...

avatar
AlexPFC
Monday, 02.10.2017
02:14

Baš me zanima kako će čelnici Partizana progutati ovu ponižavajuću izjavu? Đukić im je odvalio lepu šamarčinu.

avatar
booksofknjige
Monday, 02.10.2017
01:46

Trebali su da dovedu nekog boljeg zadnjeg veznog, radin nije bas za vrhunski nivo, mada se bas bas trudi, everton je mnogo siledzija, videlo se i protiv dinama kad je dobio zuti bas glupavo..ozegovic je dosta slabiji od djurdjevica u misicima i ne moze jos uvek da ga zameni... suma je promasaj,tu nisu imali srece..tosic se povredio.. a ni bekovi nisu nesto sjajni..sve u svemu, ocekivao sam vise nakon perfektnih prodaja.. pozdrav od zvezdasa

avatar
Delije Sever 021
Monday, 02.10.2017
00:29

Svemocna zvezda u svojoj grupi ima vec 4 boda i nalazi se na drugom mestu,a tebe smo videli u grupi za koju su svi mislili da ces je proci kao od sale...uz to,ugledaj se na svemocnu zvezdu u nekim dobrim stvarima,u osvajanju bodova u grupi a ne u losim...nasao si na sta da se vadis

avatar
ludipako
Monday, 02.10.2017
21:21

Ja sam grobar,i na tvojoj sam strani sto se komentara tice...treba momak da gleda u svoje dvoriste,a na zvezdu u ovoj sezoni jedino moze da se ugleda i da pomalo primeni neke stvari koje milojevic koristi,to kazem opet kao grobar!!!

avatar
Marija Maja Pajic
Sunday, 01.10.2017
23:37

Po meni on nije ništa kriv on radi sa onim čime raspolaže,po meni najveći krivac je uprava zato što: 1. Debil iliev proda najboljeg stopera milenkovića da bi kupio sumu,a suma ne samo da nije za partizan nego nije za fudbal. 2. Kako je na pamet moglo da padne ilijevu da ozegovic može da zameni djurdjevica pa djuka je za njega bog. 3. U veznom redu jedino što everton koliko toliko vredi ostali su velika 0. 4. A odbrana, jedino što mogu da kažem je da koliko god da mrzim stojkovića,treba da se prekrste kad god ga vide je je on za sve odbrambene igrače partizana bog. Tako da nije jedini kriv đukić uprava je najviše kriva jer su prodali sve što je valjalo iz prošle sezone a ovamo očekuju neke rezultate i ti ljudi iz uprave bolje neka preispitaju svoje odluke a ne odma sve po djukicu.

avatar
McMilan
Sunday, 01.10.2017
23:08

Djuka ajde brate ili napusti Partizan ili vodi tu ekipu kako treba, dokle bre da ti drugi sastvaljaju ekipu ne verujem da ne vidis ko moze a ko ne moze da igra, imao si extra karijeru zasto se ponizavas nije mi jasno, ovako tuznu igru nismo skoro imali, mi ne licimo na nista, kazem nemamo snage, pa kako majku mu jeste isli u fabriku nosili dzakove pa igrate utakmicu?, kako vas nije sramota nemate snage pa angazujte kondicionog trenera iz Nemacke ne moze fudbal da se igra da se ne trci i ne krece se, nema vizije, pa kako da ima kad u Srbiji svi treneri samo prave stopere i zadnje vezne, drugo nista i ne znaju.

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 01.10.2017
23:29

Komentar za cistu desetku,bravo!

avatar
Dragan Petrov
Monday, 02.10.2017
18:07

Bravo, jos nas i uporedjuje sa Cukarickim i Vozdovcem koji imaju 10 puta jevtiniji tim !

avatar
ObradONE
Sunday, 01.10.2017
23:00

Odlazi molim te.nMi danas nismo stvorili polusansu a ne nesto vise. Preskacemo sredinu 90 minuta i samim tim gubimo na ritmu i ne koritimo krila koju su nam najjaca karika jer nema kako lopa da dodje do njih(primer Jankovica protiv Dinama, neiskoriscen). Suma na pogresnoj poziciji - neiskoriscen, Tavamba koliko koristan toliko i hendikep... Guranje visokih lopti na Tavambu , Ozegovica i Solomona su i vrapci na grani provalili. Everton odlican ali njegova izletanja preko pola nam cesto ostavljaju rupe koje niko ne pokriva.nNajsrecniji bih bio da gresim, ali imali smo mnogo veliku srecu i protiv Buducnosti i protiv Videotona i protiv Zvezde i protiv Yang Bojsa , a eto i danas... Po mom misljenju nesto mora da se menja... a to nesto je trener.nI naravno. Djukic, a i bilo koji drugi dobar trener... da je dobar rener nikad se ne bi iz Spanije vracao u Srpski fudbal.

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 01.10.2017
22:49

Aleksandar Stanojevic!!!

avatar
PLAYBOY
Sunday, 01.10.2017
22:16

pa covece hoces li ikad da priznas da igramo lose tj da nemamo igru...ti covece od kad si dosao ne znas da izvedes najjaci sastav na teren, da li si ti toga svestan? konstantno guras neke igrace koji nemaju kvalitet ni za Macvu a kamo li za Partizan...a taktike i formacije su za tebe misaone imenice. Idi molim te, budi covek jednom u zivotu! I admine mozes li bar jednom da mi izbacis komentar na vreme a ne dva dana kasnije?

avatar
Povratak kralja 57
Sunday, 01.10.2017
22:09

E, sad ga definitivno treba oterati! Možeš da brukaš sebe ali ne i Partizan.

avatar
Ponos Srbije
Sunday, 01.10.2017
23:08
avatar
zdenkomen
Sunday, 01.10.2017
22:06

Važno da je posprdno rekao da je svemoćna Zvezda. Čemu to? Gledaj u svoje dvorište i pometi svoja g...a. Nije ti dosta problema nego se porediš sa Zvezdom?

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 01.10.2017
22:03

Kakve ja trenere trpim, cak i njegov imenjak Nikolic je dao jednu sramnu izjavu u petak...

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 01.10.2017
23:11

Mozes mi reci kakvu,ili bar poslati neki link gde je to rekao.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
07:46

Da imamo tim za sredinu tabele. Sve i da je to tacno, covek koji je u upravi ili trener Partizana ne sme sebi da dozvoli da to javno kaze. Da ne pisem o tome da je od dolaska na nasu klupu naprasno shvatio da nemamo para, a seti se samo sta je pre toga pricao.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 02.10.2017
04:07

Ko je Miroslav Nikolić?

avatar
paok
Sunday, 01.10.2017
21:58

Sramota od igre, dosta je bilo. Jos kazes nemas sta da zameris. Mozda si u pravu, ti si taj koji treba da ih vodis a posto ne znas bolje normalno da nemas zamerke.

avatar
MZhell
Sunday, 01.10.2017
21:41

Mnogo mi je mlak DjukicnNema sta da zameri igracima?!nDali su sve od sebe?!nnOn je covek potpuno u autu...

avatar
Sasa1969
Sunday, 01.10.2017
21:40

Pa idi kod njih pa im se divi, neznalice..

avatar
Ša-la-la-la
Sunday, 01.10.2017
21:38

Cao, zdravo !!! Nemas blage veze. Ako imas i malo obraza podnesi ostavku. Neznalice !!!

avatar
ludak
Sunday, 01.10.2017
21:36

Miroslave, sram te bilo!