Đurđević: "Dobar rezultat ali nije gotovo"

Autor: Beta Beta
petak 11.11.2016.
23:37
Izvor: Beta

Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević rekao je da je nacionalna selekcija ostvarila dobar rezultat protiv Norveške u baražu za Evropsko prvenstvo, ali da ne sme da dodje do opuštanja pred revanš.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije je večeras na stadionu Partizana pobedila Norvešku sa 2:0 u prvoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo.

"Nije sve gotovo, ali imamo dobar rezultat. Očekujem tešku i taktičku utakmicu i u Norveškoj, biće malo drugačije jer ćemo igrati na veštačkoj travi, ali verujem u povoljan ishod. Uradili smo sve što je trener tražio, taktički smo bili dobri i zadovoljni smo", rekao je Đurđević.

Uroš Đurđević, strelac prvog gola na večerašnjoj utakmici, u poslednje vreme i za Partizan, ali i za mladu selekciju često postiže golove. On je rekao da ga to izuzetno raduje.

"Ovo je moj teren i drago mi je da sam nastavio sa golovima, ali uvek je ekipa na prvom mestu", kazao je Đurđević.

Njegov saigrač iz reprezentacije Nemanja Antonov kazao je da veoma bitno što je Srbija ostvarila pobedu bez primljenog gola.

"Ništa jos nije gotovo, moramo i tamo da ih pobedimo. Norvežani su pokazali da su dobra ekipa, bila je teška utakmica i ne baš lepa, ali bitno je da smo došli do prednosti", rekao je Antonov.

Kristofer Haralseid je autogolom u 69. minutu posle centaršuta Andrije Živkovića s desne strane doveo Srbiju do drugog gola.

"Mislim da je lopta bila na gol liniji i da ju je on ubacio u mrežu. Moraću da pogledam snimak. Drago mi je da me je publika pozdravila aplauzom i hvala joj na tome. Stvarno mi mnogo znači, prelep je osećaj igrati opet u Humskoj", rekao je Živković.

"Imamo dobar rezultat, 2:0 nije loše, ali ima i druga utakmica, kojoj moramo ozbiljno da pristupimo. Znali smo kakav nas rival čeka i da će biti teško. Sada treba da se što bolje pripremimo za revanš", dodao je on.

Revanš utakmica baraža za Evropsko prvenstvo 2017. godine između Srbije i Norveške igraće se u utorak od 19.00 u Dramenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 12.11.2016
17:53

Браво момци. Само паметно у реваншу и идемо на ЕУРО.

avatar
cholic
Saturday, 12.11.2016
16:18

Imamo dobar rezultat. I kod njih mozemo da dobijemo...