Đuričić: "Treba da budemo zadovoljni"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.06.2015.
20:03
Izvor: Sportske.net

Najbolji pojedinac na meču između Srbije i Nemačke Filip Đuričić rekao je da "Orlići" ne treba da žale zbog remija sa "Pancerima" već da se okrenu pripremama za duel sa Češkom.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije Filip Đuričić ocenio je danas da je nacionalna selekcija ostvarila dobar rezultat protiv Nemačke na otvaranju Evropskog prvenstva za fudbalere do 21 godine u Češkoj.

"Počeli smo utakmicu baš kako smo želeli, na vreme dali gol, kontrolisali igru potpuno. Istina je da smo možda mogli do pobede, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome jer dobro smo igrali i došli do dobrog rezultata na kraju. Da nam je neko pre utakmice ponudio 1:1 protiv Nemačke, prihvatili bismo sigurno", rekao je Đuričić.

Srbija je juče u prvom kolu Grupe "A" Evropskog prvenstva u Češkoj odigrala nerešeno 1:1 sa najvećim favoritom za osvajanje trofeja - Nemačkom.

Nemci su utakmicu završili sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Kristijan Ginter u 69. minutu dobio drugi žuti karton.

"Istina je da smo stali posle isključenja njihovog igrača što možda nekog može da čudi, ali umorili smo se tokom 70 minuta trkačkog pariranja Nemačkoj. Da je ova ekipa igrala češće zajedno, verovatno bi imala i rešenje za takve situacije. Ovako, treba da budemo zadovoljni, da se dobro odmorimo i pripremimo se za Češku", rekao je strelac jedinog gola za Srbiju i igrač utakmice u izboru Evropske fudbalske unije.

Srbija će u drugom kolu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine igrati sa domaćinom Češkom u subotu od 18.00.

Češka je u prvom meču na prvenstvu poražena od Danske sa 1:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke