Dok smo gledali Partizan i TSC, pojavio se veliki problem za reprezentaciju Srbije!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.08.2020.
23:27
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Alarm u reprezentaciji pred okupljanje ''Orlova'' u nedelju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako je večeras preneo ''Informer'' iz svojih nezvaničnih izvora, Nemanja Matić je odlučio da više ne nastupa za reprezentaciju Srbije!

On je navodno već obavestio o toj svojoj odluci selektora Ljubišu Tumbakovića, koji ga je pozvao za dve predstojeće utakmice protiv Rusije i Turske, na startu Lige nacija, a kao razlog za ovakav potez naveo nezadovoljstvo ''kako se neke stvari rešavaju u FSS''. Pritom nije ulazio u detalje.

Ovo je svakako šokantna informacija za sve u Savezu, pogotovo za selektora Tumbakovića, koji će uz pomoć direktora FSS Vladimira Matijaševića narednih par dana pokušati da odvrati Matića od ovakve odluke.

Da sve bude nepovoljnije, Tumbaković za naredne dve utakmice nije pozvao ni Luku Milivojevića, još jednog defanzivnog veznog, pa će u prvi plan na toj poziciji, kako stoje stvari, da izbiju Marko Grujić i Nemanja Gudelj.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 28.08.2020
15:23

Матићу, колико год да те ценим, ово ти није требало. Репрезентација треба да буде изнад свега.

avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Friday, 28.08.2020
12:42

Pravu odluku je donio, sad Tumbakovic da potpunu slobodu u igri da SMSu I da se igra oko njega vrti jer ga je Matic samo gusio.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 28.08.2020
10:32

Nece covek da cini usluge FSS koji radi u interesu samo jednog kluba pod komandnom palicom pocasnog Predsednika. Bravo Nemanja, nadam se da nisi jedini.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 28.08.2020
08:10

Maksimovic pre Grujica, ne moze Marko zadnjeg veznog. Bravo, Nemanja, samo glupom kolarovu (a i jos nekima kod nas, nazalost) je sve potaman.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 30.08.2020
14:06

Grujić ne može ni prednjeg da igra tj. ništa.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
14:45

To mozda moze nominalno, a ovo ne moze nikako, na to sam mislio :-D

avatar
Nikola RED_DEVIL
Friday, 28.08.2020
03:05

Dok su tu lopovi kojima nije u interesu uspeh reprezentacije već pranje para i guranje menadžerskih igrača treba svi da odu dok se ne smene ti lopovi, što je naravno 10% da će se desiti. Dok lopovi vladaju nema ništa od naše reprezentacije, svaka čast Nemanja!

avatar
magister
Friday, 28.08.2020
01:05

Ako je ovo uopšte istina, onda je to još jedan ružan potez jednog od naših igrača. Ne zna se tačno šta se tu dešava, možemo samo da naslućujemo, ali smo imali već sijaset ružnih ispada protiv Krstajića, možda su ga čak i igrači minirali protiv Ukrajine, a sad i ovaj hladan tuš od Matića. Čak i ako je motivisan glupim izgovorom za nepozivanje Ivanovića - njegovo je da se odazove pozivu i - igra. A da eventualno javno postavi pitanje o čemu se tu radi. Ovako - nemušto objašnjenje, sa nekakvom insinuacijom - nezadovoljan je kako se NEKE stvari rešavaju u FSS. Koje stvari? Nisu oprali prozore u kancelariji generalnog sekretara? Ne zalivaju redovno biljke? Kuvaju preslabu tursku (domaću) kafu? Neko kaže *gospodin*, možda i jeste inače, ali ovaj postupak - nije gospodski. Ružan je. Ako se i povukao, bio je dužan da kaže da se povlači zbog... i da precizno i jasno kaže zbog čega. Ovo je - ništa. Zbog svega ili ni zbog čega - dođe na isto.

avatar
babaroga
Friday, 28.08.2020
13:09

Ružni ispadi protiv Krstajića? Šališ se? Nisu trebali da se odazovu uopšte dok je on tu. Sramota je koju neće nikad da speru način na koji su makli Muslina i čovek koji je pristao da dođe na njegovo mesto.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 28.08.2020
14:11

Ovo mu je vec drugi put da radi ovako nesto, a ni Ivanovic se nije proslavio iako je iz aviona jasno zbog cega vise ne igra. I on i Stojkovic su zasluzili da im bude organizovana oprostajna prijateljska utakmica, Bane pogotovo.

avatar
Kori Volden
Friday, 28.08.2020
00:23

Nemanja je veliki gospodin. Sta god da je u pitanju, na njegovoj sam strani.

avatar
scofield
Friday, 28.08.2020
01:01
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Thursday, 27.08.2020
23:32

Nemanja Matić je poznat po tome koliko voli da pomaže svom narodu, svom gradu, svojim klubovima, pa i drugim srpskim klubovima, a odluka da iskaže svoje nezadovoljstvo radom FSS je apsolutno na mestu i nimalo nisam šokiran. Očekujem da se uskoro jave i drugi igrači koji će slediti put Nemanje Matića sve dok se ne dese kompletne promene u FSS. Svi napolje iz FSS.

avatar
toma1980
Friday, 28.08.2020
00:22

Aha....Nemanja Natic ti je rekao da ce Ponovo Napustiti Selekciju jer je Nezadovoljan Radom FSS-a!!!
Pre bih rekao da je Ultimatum dosao od ManU.....Matic je dugo u ManU slabo igrao posle Sezone.....sada je u zavrsnici odigrao nekoliko dobrih Meceva za ManU i naravno da je ManU naredio Maticu da se ne Odaziva na Poziv Selektora Tumbakovica!
Sapunica oko Matica traje i dalje I Pitanje je Buducnosti Matica u ManU....Godine ga gaze polako ali sigurno!!!
Ne podrzavam FSS ali Nacionalna Selekcija mora biti Iznad Svih Nas!!!!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
14:46

To za Ivanovica i treniranje odavno znaju i vrapci na grani, samo neka teska budala bi mogla to da negira.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 29.08.2020
13:31

Upravo zato što nacionalna selekcija mora biti iznad svih, onda svi napolje iz FSS jer nije iznad njihovih interesa! Ko mi je šta rekao sigurno neću s vama podeliti, ali ono što sam pisao da je Ivanoviću oduzeta traka i da je oteran zbog toga što se pobunio da Kokeza trenira sa reprezentacijom vam je i Koroman kasnije rekao, a vi i dalje ne verujete, verujte Matijaševiću i ostalim Kokezinim poslušnicima.