Dosta im je stresa, "Građevinari" menjaju kurs

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.05.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Ne žele na Banjici još jednu sezonu u kojoj će strahovati za opstanak u Super ligi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Minula superligaška sezona bila je četvrta u kojoj su nakon regularnog dela takmičenja igrani plej-of i plej-aut.

U sve četiri sezone Rad je igrao plej-aut, a u poslednje dve "Građevinari" su se spasavali u samoj završnici i to je nešto što u klubu sa Banjice više ne žele sebi da dozvoljavaju.

Prvi korak ka postavljanju temelja za sezonu u kojoj će ekipa "pucati" na plasman u plej-of predstavlja nastavak saradnje sa Bogdanom Korakom i svim članovima stručnog štaba.

"Građevinari" će se ovoga leta zahvaliti na saradnji nekim igračima, ali će pokušati da zadrže one najvažnije u timu tako što će im ponuditi nove ugovore.

Cilj je i da se u prelaznom roku angažuje nekoliko zvučnih pojačanja, pa da od naredne sezone Rad krene u napad na gornji deo tabele, što potvrđuje i poruka na klupskom sajtu.

"Stav kluba je da nastavi saradnju sa sadašnjim trenerom i čitavim stručnim štabom , da produži ugovore sa aktuelnom postavkom igrača i dovede nekoliko ključnih pojačanja, planovi su drukčiji i sve je usmereno na napad na gornji deo tabele Super lige Srbije, jer je bilo i previše stresa oko opstanka u ligi", piše na sajtu FK Rad.

Stručni štab na čelu sa Bogdanom Korakom dao je igračima voljno, a okupljanje pred početak priprema za novu sezonu zakazano je za 10. jun.

Nova sezona u Super ligi Srbije trebalo bi da startuje 20. jula, što znači da će na Banjici imati dovoljno vremena da pripreme ekipu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Wednesday, 22.05.2019
11:04

Затражите помоћ вашег првог тима из Хумске, помоћиће вам као и ранијих година