Duljaj progovorio o svojoj budućnosti, trener Voždovca besan na igrače!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.05.2023.
21:13
Izvor: Sportske.net

Zanimljive izjave dvojice trenera posle meča.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras savladao ekipu Voždovca u Humskoj sa 2:1 i tako utešnom pobedom završio neuspešnu sezonu.

''Mogu jednim delom da budem zadovoljan, posebno prvim poluvremenom, mogli smo i 3-4 gola da postignemo. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi. Ja ih veoma poštujem, to je tim koji želi da igra fudbal. U nastavku sam i ja ubacio mlade igrače da vidim kako će pariratim mladim igračima Voždovca, dao sam im priliku i ovom prilikom čestitam Stjepanoviću na debiju'', rekao je posle meča trener Partizana Igor Duljaj za ''TV Arena sport''.

Navijači se pitaju da li će Duljaj ostati na klupi Partizana i sledeće sezone.

''Što se tiče moje budućnosti, videćemo sledeće nedelje. Treba da se napravi neka dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan sa četvrtim, ili trećim, ili drugim mestom? Ne. Moramo da znamo u kojim smo okolnostima bili. Ako sam ja problem, to je najlakše rešiti'', jasan je Duljaj.

Trener Voždovca Marko Savić bio je izuzetno ljut na svoje igrače zbog onoga što su pokazali u prvom poluvremenu.

''Odigrali smo kao da je kraj sezone, a ne kao još jedna normalna utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Nadam se da nam je ovo lekcija posle koje nikada više ovako nećemo igrati ni na treningu, a kamoli protiv najvećeg kluba ili jednog od dva najveća kluba u zemlji. Nema opravdanja. Sezona je bila uspešna, ai neke stvari moramo da popravimo i na tome ćemo raditi u narednom periodu'', rekao je Savić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke