Dva puta sudio Zvezdi, sada će i "orlovima" u Beogradu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 12.11.2019.
14:10
Izvor: Sportske.net

Evropska kuća fudbala dodelila sudije.

Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Holandski sudija Serdar Gezubujuk izabran je za glavnog arbitra na meču kvalifikacija za EURO 2020 između Srbije i Luksemburga u Beogradu.

U pitanju je 34-godišnji sudija koji je već sedam godina na FIFA listi, a na međunardnoj sceni je debitovao baš na jednom meču "orlova", doduše kao četvrti sudija.

Bilo je to u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu protiv Severne Makedonije u Skoplju kada je tim predvođen Sinišom Mihajlovićem izgubio minimalnim rezultatom.

Kao glavni sudija je dva puta delio pravdu Crvenoj zvezdi i to na gostovanjima Sasuolu 2016. (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prošle godine u Trnavi protiv Spartaka (1:2) na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Sada će mu pomagati sunarodnici Šarl Šarp i Jan de Vris, dok je četvrti arbitar Pol van Bekel.

Utakmica kvalifikacija za EURO između Srbije i Luksemburga igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Wednesday, 13.11.2019
16:15
avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
15:39

Zeznuo sam se, nece biti Kostica, a zaboravio sam Lukica. 4-2-3-1: Rajkovic (Dmitrovic, Rockov)- Miletic, Milenkovic (Maksimovic), Spajic (Milunovic), Kolarov (Mladenovic, Rodic)- Maksimovic (Lukic), Gudelj/Milivojevic (ovde ima nekoliko varijanti, N.G. moze na obe (te) pozicije na sredini isto kao i Maksimovic i Lukic)- Tadic (Radonjic- moze i levo da zameni), Milinkovic-Savic (Djuricic), Ljajic (Gacinovic- moze sve na sredini (mislim na tri centralne pozicije, ali, i na ove bocne sto znaci da moze i po desnoj strani), a moze cak i beka ili beka-krilo bar protiv Luksemburga)- Mitrovic (Pavlovic).

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
15:33

4-2-3-1: Rajkovic (Dmitrovic, Rockov)- Miletic (*Gacinovic), Milenkovic (Maksimovic), Spajic (Milunovic), Kolarov (Mladenovic, Rodic)- Maksimovic (Gudelj), Milivojevic- Tadic (Radonjic), Milinkovic-Savic (Djuricic), Ljajic (Kostic)- Mitrovic (Pavlovic).

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
15:16

Svakako ce otpasti Bogaljic pardon Gabeljic i Despot Djordjevic.

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
15:15

Holandjanin sudi Luksemburgu?! Fanasticno delegiranje, nema sta. Inace, tako ste napisali kao da je zvezda pobedila 3:0 u Sasuolu:-D Sala mala.