Dvostruki udarac za Zvezdu uoči proslave titule, prvo Partizan, sad i TSC!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.06.2020.
18:23
Izvor: Sportske.net

Novi poraz crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa TSC-a ostvarila je najveću pobedu ove sezone, savladala je šampionsku ekipu Crvene zvezde sa 2:1 u svojoj ''neosvojivoj tvrđavi'' u Senti!

Od samog starta meča igralo se otvoreno na obe strane, a prvi gol smo videli već u 12. minutu meča.

Akcija ekipe TSC-a tekla je po levoj strani, usledio je centaršut u kazneni prostor, gde je odlično reagovao Boris Varga i udarcem glavom savladao Borjana - 1:0.

Četiri minuta kasnije, Zvezda je pripretila preko Milana Gajića, ali je njegov šut iskosa sa desne strane zaustavio golman Nenad Filipović.

I kada se činilo da se Zvezda približava izjednačenju, usledio je novi šok za crveno-bele. Domaći su iznudili slobodan udarac na oko 25 metara, izveo ga je Nenad Lukić, lopta je zakačila Vukanovića u živom zidu i prevarila Zvezdinog golmana - 2:0.

Pretila je Zvezda do odlaska na odmor, pokušavala da što pre smanji zaostatak, a najbolju priliku propustio je Milan gajić u 27. minutu, kada je sa oko 12 metara savladao golmana Filipovića, ali je jedan igrač TSC-a sa gol linije izbio loptu u polje i spasao siguran gol.

Usledila je i prečka Vukanovića iz centaršuta, a u samom finišu meča dva opasna pokušaja imao je i Mirko Ivanić. Oba puta bio je neprecizan.

U nastavku, Veljko Nikolić je u 50. minutu pripretio, a osam minuta kasnije Borko Duronjić je sa ivice kaznenog prostora umalo uvećao prednost TSC-a. Lopta je prohujala pored stative Borjanovog gola.

Trener Zvezde Dejan Stanković pokušao je potom izmenama da trgne svoju ekipu, a u 78. minutu su baš rezervisti režirali Zvezdin pogodak. Posle kornera sa desne strane, mladi Andrija Radulović je centrirao na drugu stativu, tamo se odlično snašao štoper Nemanja Milunović i poslao loptu u mrežu - 2:1.

Samo minut kasnije odličnu priliku imao je i Veljko Simić, posle lepog dodavanja Vukanovića, ali loptu je poslao pored gola.

Ovo je tek drugi poraz Zvezde u 29 prvenstvenih kola, a TSC je upisao 17. trijumf, kojim se probio na treće mesto na tabeli.
Baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Sunday, 14.06.2020
23:50

Tako je kada igras namesteno prvenstvo a onda te jedine dve ekipe koje ne mozes da kupis razvale. Savet za normalne zvezdase...terajte Stankovica ako hocete da igrate Evropu

avatar
ČokoMoko
Sunday, 14.06.2020
22:29

Jedini problem koji ja trenutno vidim je taj sto ovi momci pored toga sto nemaju veze, imaju ozbiljne ugovore i tesko ce otici iz Zvezde. Prodati nece biti nikako, jer ih niko nece a da odu nisu ludi kad imaju ozbiljne ugovore, koje nigde drugde ne bi dobili. E sad, ko je tu kriv sto su dosli, to je vec pitanje za Mrkelu i Terzu! Tesko nama sa ovim igrackim kadrom i pocetnikom Dekijem (bez uvrede za Dekija!)

avatar
Realni Arthur
Sunday, 14.06.2020
18:41

Zasto dvostruki udarac, pa ne, i Partizan i TSC su bili bolji, zato su pobedili, ne zato sto Zvezda igrala super pa se spromasila pa izgubila.Ljudi, ovo vise nije ni bitno, da se razumemo, ne podrzavam neodgovornost bilo koga, ali ima jedna stvar sto me muci , nervira a to nije poraz nego takva neborbenost, narocito ovih mladih naduvanih zvezda Gavrica, Nikolica,,,, e pa momci, ja kao okoreli Zvezdas imam jedno pitanje za vas? da li vas tako obrazuju u mlagdjim kategorijama da se borite za Zvezdu, ako je tako, onda neka nam je Bog u pomoci. Pa gledajte odnos Partizanovih mladih igraca i nasih, oni ginu bre, ovi nasi svi neki puni sebe. Gledam sada tekmu, i osim Ivanica, Jovicica, i Borjana ovi drugi szaista su bas losi. i sve bih van po kratkom postupku, Pa dzabe brate ti volis Zvezdu(Pankov) nemas kvalitet da igras i tacka,dva puta si igrao i oba puta kiksiramo.. Da ne pricam o Gajicima, Vukanovicima, tomane i ostale boranije.....! Sramna Zvezda, kako su ovi uzeli ovu titulu to je pitanje za Pitagoru!, U derbiju Partizan nas totallno razneo, i igrom i borbenoscu. Ovaj Vukanovic nek, me Bog oprosti, ja ne znam kako on igra u Zvezdu! Pa TSC ispada da je bolji i od Partizana, Samo, verujte mi kao okoreli Zvezdas ovo pisem, ne znam gde smo trenutno mi kvalitetom, Pa iskreno mislim, cetvrti, Partizan, Vojvodina, TSC pa mozda mi, ili cak i Cukaricki pred nas moze mirne duse. Znaci, ja pratim Zvezdu od 1978, ovakav raspad od igre ne pamtim. Nije sporno izgubiti, ali ovakav odnos, ma mars bre svi van iz Zvezde, I bas bih hteo da cujem ove sto insistiraju da im igraju mladi, migu da igraju, ali vrh sredina tabele, jedno dve godine, a do tada treba neko da se proda i sta ? Za kraj ODNOS igraca je ocajan! Neka nam je Bog u pomoc!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 14.06.2020
18:50

Vidim da ste dosta vas dosta stvari shvatili u poslednje vreme o kojima ja pričam od početka sezone, ali niste sve. zvezda namešta utakmice i u mlađim kategorijama po istom principu kao u prvom timu i zato dobija iste igrače. Čestitam svima koji slave lažnu titulu lažnog šampiona Srbije.

avatar
Gogi-11
Sunday, 14.06.2020
19:14

Е јеси га погодио са иванићем свака част.... дали си икада шутнуо лопту или потрчао за њом? Ако ти је он добар онда звезди не фали ништа

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 14.06.2020
18:31

TSC bolji i pored toga što Babiću nisu pokazana dva žuta i automatski crveni karton u prvom poluvremenu. Ovako bi zvezda izgledala i prolazila kada bi igrala takmičarske utakmice u nizu kao što je odigrala poslednje dve protiv Partizana i TSC-a, a ne sklanjalice i nameštaljke. 20.06 svi na proslavi lažne titule lažnog šampiona Srbije!

avatar
Realni Arthur
Sunday, 14.06.2020
19:37

Ne znam, veruj mi, da li bi ovako prosla, da li bi bila sampion ili ne? Molim vas Partizanovce da budete malo iskreniji, pa vi niste titulu izgubili zbog nasih namestanja i losih rezultata u derbijima, nego zbog vasih kikseva i izgubljenih bodova na manjim utakmicama. Ajde, ako nije parametar nasa liga, onda samo zbog kvalifikacija u Ligu Sapmpiona treba da postujes rezultat i sportski cestitas!

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 14.06.2020
22:15

Ti tog bildea molis za iskrenost?! Daj covece

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 14.06.2020
22:11

Partizan titulu nije izgubio već je zvezda otela jer je najviše regularnih bodova sakupio i nakon proglašenja pandemije i nakon skraćene lige za 7 kola što je takođe presedan u istoriji sporta, a išlo je u korist zvezde prema njenoj nameštenoj tabeli. zvezda je prošla Jang Bojs jer VAR soba nije videla i sankcionisala crvenim kartonom nameran udarac Garsije laktom u glavu igrača Jang Bojsa bez lopte. To se kasnije odrazilo tragikomičnim nastupima zvezde u LŠ. Ne znam na čemu da čestitam klubu koji nema 5 poštenih i regularnih pobeda ove sezone u sva 3 takmičenja.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 14.06.2020
21:35

Jedini pravi Sampion je Fk Crvena Zvezda a ti moze samo da plakis kao i sto radis od rodjenja!I ti ces da slavis sa nama,znamo da nas mnogo volis!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 14.06.2020
21:28

Partizan titulu nije izgubio već mu jer je najviše regularnih bodova skupio i nakon pandemije i nakon skraćene lige za 7 kola što je takođe presedan u istoriji sporta, a išlo je u korist zvezde prema njenoj nameštenoj tabeli. zvezda je prošla Jang Bojs jer VAR soba nije video i sankcionisala crvenim kartonom nameran udarac Garsije laktom u glavu igrača Jang Bojsa bez lopte. To se kasnije odrazilo tragikomičnim nastupima zvezde u LŠ. Ne znam na čemu da čestitam klubu koji nema 5 poštenih i regularnih pobeda ove sezone u sva 3 takmičenja.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 14.06.2020
18:28

Amaterizam ozbiljnih razmera,jedino je Jovičić natopio dres,ovo ostalo da se ne komentarise.Svakako mi je najveci utisak Gajic,to ti je kad se rodis pod 'srecnom zvezdom' pa profesionalno zaradjujes pare od fudbala i to ozbiljne,a nisi ni za Zonu...

avatar
Gogi-11
Sunday, 14.06.2020
19:48

Није једини а и тренер нам је за реал није он за звезду....