Endiaje: "Ne mogu da dočekam da se vratim na Marakanu"

Autor: Sportske Net
sreda 17.07.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Zvezda meč prvog kola Superlige igra u subotu u 20 časova protiv Jedinstva.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje uželeo se navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu.

"Uradili smo dobar posao na pripremama. Ništa nije bilo teško na pripremama, ali naravno da volim više da igram utakmice nego da treniram, kao i svi. Ipak, ne pada mi teško da treniram. Iza nas su dobre utakmice, a posebno smo se istakli protiv Zenita koji je velikan ruskog fudbala. Srećan sam zbog tima, ali i sebe što nam ide ovako. Sad je vreme da to pokažemo i na premijeri nove sezone", rekao je Endiaje, prenosi sajt kluba

"Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na 'Marakanu' i da vidim pune tribine. Znam da je isti osećaj i kod naših navijača. Uželeli smo se jedni drugih. Želimo da ova sezona bude bolja nego prethodna i da je na pravi način otvorimo" naglasio je Endiaje.

Endiaje je postigao dva gola u večitim derbijima protiv Partizana.

"Za napadača je bitno da postiže golove, ali i da pomaže ekipi na terenu. Naravno, volim da pogađam, to mi daje na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti i ove sezone tako", izjavio je Endiaje.

Osvrnuo se Endiaje i na saradnju sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.

"Izuzetno cenim Milojevića i našu saradnju, reč je o odličnom treneru. Takođe, radi se o čoveku sa izuzetnim karakterom, a smatram i sebe takvim, tako da zajedno možemo mnogo toga. Videli su svi koliko sam slobodnije delovao na terenu kada je Milojević došao. Dao mi je samopouzdanje i smatram da sam mu vratio to. Nastavićemo tamo gde smo stali", dodao je fudbaler.

Superliga Srbije startuje u petak, a Crvena zvezda prvu utakmicu igra u subotu od 20 časova na "Marakani" protiv Jedinstva sa Uba

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke