Evropski poraz Zvezde nije pogodio navijače, glavna emocija - ponos! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.03.2020.
18:04
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" nisu uspeli da naprave još jedan veliki podvig.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da naprave još jedan veliki korak i plasiraju se u četvrtfinale Lige šampiona za mlade.

Nepremostiva preprekla bila je Mitjiland, ekipa koja je na Krovu pokazala više i zasluženo zakazala susret sa slavnim Ajaksom.

I pored toga, izabranici Slavoljuba Đorđevića mogu da budu ponosni na postignuto u ovoj sezoni kada je u pitanju Liga šampiona, taj izazov bio je još veći uzevši u obzir da je stručni štab imao velikih problema da uopšte sastavi tim za okršaj sa Dancima.

Na kraju, 3:0 za goste, a navijači Zvezde nisu mnogo zamerili svojim omladincima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 05.03.2020
11:21

Kada smo izvukli Dance, već smo se videli u sledećem kolu. A ja sam pisao na ovom portalu da ne žurimo sa ocenama i kao po običaju pobeđujemo na rečima, jer o Dancima ne znamo ništa. Mogao je taj Đorđević da citira našeg Stankovića da je "preponosan" (malo je bogami biti ponosan) zbog tih dečaka. A to što su ih vršnjaci ponizili kod kuće sa 3:0 nikom ništa. Mi smo kao narod neverovatni u spinovanju, kako sopstvene poraze pretvaramo u uspehe.

avatar
Momčilo-PN
Wednesday, 04.03.2020
19:22

Kakav ponos? Naši klinci izgubili od klinaca iz Danske sa 3-0. To ja za veliku brigu. Nisu igrali prvi timovi pa da su razlike u budžetima ovo su deca od 18-19 godina. Fudbal nam je propao.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 04.03.2020
19:43

Propao si mozda ti,prvo sto su stariji od njih,drugo sto nam fali dosta igraca

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 04.03.2020
20:12

Ajde ne lupetaj,ako vec gledas u sitna crevca gledaj da u nasem timu ima dosta igraca koji su po dve godine mladji od njihovih,i sve ovo nije bitno,kao sto sam vec negde i rekao bitno je da se stvaraju igraci za prvi tim a ne da se jure decija takmicenja.Ne znam sto nipodastavas Dansku kao drzavu i uredjeniju zemlju od nas barem jedno za 20 godina ispred.