Falćineli: "Zvezda ima moć"

Autor: Beta Beta
utorak 10.11.2020.
14:47
Izvor: Beta

Italijan prezadovoljan...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Italijanski fudbaler Dijego Falćineli rekao je danas da je veoma srećan što je nastavio da daje golove za Crvenu zvezdu.

"Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika poredica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu", rekao je Falćineli za sajt kluba.

Falćineli je bio dvostruki strelac u pobedi nad Inđijom za vikend i za sada je dao osam golova na 12 utakmica za Zvezdu.

On je ocenio da ekipa crveno-belih može mnogo, u Ligi Evrope i srpskom prvenstvu.

"Odlično smo počeli sezonu, u ovom prvom delu jeseni mislim da smo odradili fenomenalan posao. Naravno, to nam je dovoljan motiv da do kraja godine ispunimo sve ciljeve koje smo zacrtali. Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži", kazao je italijanski napadač.

Falćineli je naveo da se brz snašao u Beogradu, da ima podršku svih ljudi u klubu i da je spreman da pruži i više od maksimuma za Crvenu zvezdu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 10.11.2020
18:19

Ima predsednika UEFA, svoje članove u vrhu UEFA, predsednika FSS, celu Sudijsku organizaciju, Disciplinsku komisiju...to je zvezdina moć, za srpski fudbal noć!

avatar
Kori Volden
Thursday, 12.11.2020
02:50

Zvezda najmocniji klub na svetu ako je ovo sto si rekao istina, cudo neku LS nismo osvoji onda majku mu. :D

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 10.11.2020
17:11

Zvezda je vise od kluba, Zvezda je emocija.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 10.11.2020
15:49

Najpismeniji napadac u poslednjih 10 godina u Srbiji.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 10.11.2020
18:58

Neverovato koliko je on koristan igrac za tim i onda kad ne postize golove. Na svakoj utakmici odradi lavovski deo posla u korist tima. Vidi se u njemu italijanska skola fudbala jer takticki je naoruzan do zuba.