Festival nezadovoljstva navijača Partizana i Zvezde, da li su u pravu? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 18.10.2020.
19:17
Izvor: Sportske.net

Imaju šta da prigovore svojim igračima nakon 163. Večitog derbija.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U 163. Večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde nije bilo pobednika.

Meč 11. kola Superlige završen je rezultatom 1:1 koji je i najčešći kroz istoriju derbija, ali za razliku od nekih prethodnih večeras smo u Humskoj videli mnogo više uzbuđenja.

Imali su "crno-beli" prednost tokom većeg dela meča, ali je Katai golom sa penala sačuvao Zvezdu od poraza i prekinuo neugodan niz "crveno-belih" bez golova u derbiju.

Navijači Partizana žale za ispuštenom pobedom nakon vođstva, a posebno ih je pogodio izlazak Sejdube Sume koji je zbog povrede oka morao da napusti utakmicu.

Sa druge strane, navijači Zvezde takođe nisu zadovoljni ne samo rezultatom, već i igrom izabranika Dejana Stankovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 19.10.2020
08:03

Ovo je slika našeg fudbala.Igraju dva navodno najbolja,a zasigurno najskuplja tima,a fudbala nema,nema igre.Za 90 minuta Zvezda ne izvede nijednu smišljenu akciju,a jedini koji je u tom timu pokazao da nešto vredi je Katai,ostalo ni za drugu ligu.Utakmica bez izrađenih šansi,Partizan je par puta pokušao nešto na kontru što je ličilo na fudbal,ali katastrofalna rešenja kada je trebalo poentirati,razlog jednostavan nedostatak kvaliteta. Smešni su mi komentaari i dilema da li je bio ili ne ,korner.Molim Vas da li je bio korner?Znači da je bio kada je sviran,a zna se kako se brani udarac iz ugla,sigurno ne onako naivnim povlačenjem bezobraznog Sanoga.Fudbal nam je u ozbiljnom problemu,kvaliteta nema,liga nameštena i kako onda doći do toliko željene igre?

avatar
Steph22
Monday, 19.10.2020
00:41

Ali ovaj brat što kaže da je Partizan trebalo da pobijedi 3:0😂😂😂😂

avatar
Shadows
Sunday, 18.10.2020
22:19

Zvezda nije imala nijedan sut na gol.Ovako los Partizan tuce sampiona ali opet tu je sudija da se raduju bodu.

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 18.10.2020
21:20

Ja sam, kao navijac Partizana zadovoljan. Igrali smo bez i jednog napadaca, a laznog napadaca su nam poslali u bolnicu bez zutog kartona. Ja da sam trener u datim okolnostima bi isto prepustio zvezdi sredinu, menk su oni u 95% vremena delovali kao da ne mogu da probiju nasu odbranu ni za 10 utakmica, a imali smo 1:0 i jako nezgodnu situaciju sa igracima. Stanojevicu zameram druge stvari, sto na poluvremenu nije izvadio Jojica, koji je i nevezano za penal cesto bio igrac manje jer je usporavao tecnu igru. Jeste zvezda stvorila neke sanse, ali bio bih nezadovoljan da mi nismo, a imali smo mozda cak i izglednije sanse, ili bar priblizne. Igralo se kod nas, ali bez publike, sto u derbiju nije zanemarljivo. Ako se uigra ovaj tim, sa napadacima i boljim Jojicem bice to odlicno. Naravno o tituli ne treba ni razmislajti u ligi gde jedan tim vec godinama ne gubi ni od koga, osim Partizana.

avatar
Petar Petar
Sunday, 18.10.2020
19:36

Ne znam samo iz kojih sansi je Zvezda trebala da da jos neki gol. Ako bi mi to objasnio neko od ovih tviterasa koji sa sportom veze nemaju. Pricaju o nekakvoj dominaciji na terenu. kao prvo, Partizan je bio ekipa koja ima rezultat sto bi on dominirao? Iz sve te dominacije imali su jedan ulazak u sesnaest metara ekipi koja ne moze da se odbrani ni od kog na svetu. Ne znam sto pratite sport kad ga ne razumete, bolje tih dva sata da ste potrosili na neki film nego sto gledate samo da bi posle toga lupili neku glupost na tvitu. Ova utakmica je licila na laganih dva gola razlike za Partizan samo da je Suma ostao na terenu i sad oni pricaju o nezadovoljstvu jer su nas kao nadigrali. Smesno... Jedino sto je zvezda dobro radila na ovoj utakmici je sto je dobro rasporedila zute kartone, nista vise od toga.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
21:37

Pre ce biti da su njoj dobro rasporedili kartone. Ja nisam tviteras i mogu da ti nabrojim barem dve-tri prilike samo u prvih 45, ne treba sada preterivati.

avatar
Realan_PFC
Monday, 19.10.2020
02:20

zabrinuo sam se samo kod falcinelijevog udarca glavom posle prekida ........ iz igre su bili totalno bezopasni, drzali loptu preko 60% od toga najvise erakovic i degenek. bespomocni, jalovi napadi ........... drugo poluvreme smo se malo previse povukli, da nekazem sramno odigrali ........... sve ukupno imali smo mnogo bolje sanse na kontre, zvezda standardno bezopasna, steta za penal, prelako sviran, bilo je povlacenja, bio je i korner da se nelazemo, kao sto je pre penala bio i prekrsaj katajia nad zdjelarom, mnogo jaci kontakt nego jojicev, ali ajde sta je tu je ............ steta sto nismo smanjili razliku cisto malo zanimljiviji da bude nastavak prvenstva ............ nema veze, dobicemo ih na marakani pred publikom

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
19:25

Partizan sigurno nije bio bolji, ali, pobedili bismo da je Suma ostao u igri.