Filipović: "Pune tribine u Humskoj, neverovatno!''

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.10.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Strelac drugog gola za Partizan oduševljen nakon pobede nad Čukaričkim.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu u Beogradu Čukarički 3:1, u 13. kolu Super lige Srbije.

Strelac drugog gola bio je Aleksandar Filipović koji nakon meča nije krio oduševljenje u izjavi za klupski sajt.

"Ovo smo svi veoma dugo čekali! Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo željenu pobedu. Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima - saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci".

Savo Milošević je na poluvremenu rekao igračima Partizana da će sigurno preokrenuti rezultat.

"On je verovao u nas, verovao je da ćemo preokrenuti. Rekao je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas! Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter i drugi put, u nekoliko dana, preokrenuli rezultat i svima od srca čestitam." 

U Humskoj su bila veoma značajna imena iz sveta sporta - Peđa Mijatović, Danko Lazović, Saša Ilić, Ostoja Mijailović, Dragan Stojković Piksi...

"Jeste, zaista je bilo posebno! Nama veoma mnogo znači što oni dolaze i gledaju naše utakmice i što su tu da nas podrže. Siguran sam da će u budućnosti biti još bolje i da ćemo i mi još efikasnije igrati", kazao je Filipović, koji je izrazio nadu da će njegova ekipa nastaviti u pobedničkom ritmu i u predstojećem meču šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Mladosti GAT u Novom Sadu.

"Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje", zaključio je Aleksandar Filipović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke