Gledate li SPEKTAKL? Zvezda - Real pred 90.000 gledalaca na ''Marakani''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2020.
21:30
Izvor: Sportske.net

Zvezda TV priredila pravu poslasticu večeras za svoje navijače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na klupskoj televiziji, ali i na Zvezdinom YouTube kanalu večeras se prikazuje snimak jedne od najspektakulanijih utakmica u istoriji Crvene zvezde, odigranih na ''Marakani''.

Bio je to prvi meč četvrtfinala Kupa evropskih šampiona 1987. godine, između Crvene zvezde i Real Madrida, koji je Zvezda dobila sa 4:2 pred oko 90.000 gledalaca na našem najvećem stadionu.

Zvezda je fenomenalno odigrala prvo poluvreme, koje je dobila sa 3:0, ali su Madriđani zahvajujući Ugu Sančezu uspeli u nastavku da ublaže poraz i to im je mnogo pomoglo i u revanšu. Real je u Madridu slavio sa 2:0 i prošao dalje, ali bez obzira, meč koji je odigran na ''Marakani'' ostao je za sva vremena urezan u sećanje navijačima Crvene zvezde.

Evo prilike da ga i oni mlađi pogledaju, uz komentar legendarnog Vladanka Stojakovića.
-
Kazino baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 01.04.2020
22:30

Gledao samtu utakmicu i ne mogu ni dan danas da se pomirim sam sa sobom sto ih tad nismo potpuno zgazili, nego povukli rucnu posle 20 minuta pri vodstvu od 3:0. Nemamnogo klubova na svetu koji se mogu pohvaliti da su jednom Realu za 20 minuta dali tri gola. Zvezdo blago Srbiji sto te ima.