Gogić: "Da počnemo pobedom u derbiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.08.2014.
16:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Siniša Gogić poručio je da će njegov tim na svakoj utakmici u novoj sezoni ići na pobedu pa tako i duelu sa kvalitetnom ekipom Čukaričkog koja stiže pod Bagdalu u prvom kolu JSL.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nova sezona za fudbalere Napretka počinje subotnjim duelom sa Čukaričkim na stadionu "Mladost". Biće to prvi takmičarski meč za domaći tim koji je tokom leta od Nenada Lalatovića preuzeo Siniša Gogić.

"Cilj Napretka u ovoj sezoni je gornji deo tabele, i da postanemo standardan superligaški tim koji će svi da poštuju. Napredak će uvek igrati na pobedu, bez obzira da li se igra u Kruševcu ili na strani" rekao je Gogić.

Govoreći o prvom rivalu u novoj sezoni Gogić je pohvalio ekipu Čukaričkog i istakao da je prednost Beograđana to što iza sebe već imaju četiri takmičarske utakmice u Evropi.

"Čukarički je kvalitetan tim sa dosta kvalitetnih pojedinaca, u punoj su snazi obzirom da su igrali već četiri utakmice u kvalifikacijama za LE. Sa druge strane, mi igramo kod kuće, prva nam je utakmica, prvi derbi i želim da krenemo sa pobedom u ovom prvenstvu" izjavio je Gogić.

Utakmica Napredak - Čukarički zakazana je za subotu od 20 časova a ulaznice će u prodaju biti puštene u petak i koštaće od 100 do 300 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke