Golman ''Čuke'': ''Nisam u oblacima!''

Autor: Beta Beta
subota 24.10.2015.
16:41
Izvor: Beta

Golman fudbalskog kluba Čukarički Nemanja Stevanović rekao je danas da bi voleo da brani u nekoj jakoj inostranoj ligi, ali da se ne opterećuje eventualnim transferom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čukarički je u dosadašnjem delu sezone odigrao 19 utakmica, Stevanović nije primio pogodak na 12, a odbranio je i dva penala. On je istakao da ga to raduje, ali da je to zasluga ekipe, a ne samo njegova.

"Transferi su u ovom poslu normalna stvar, tako da očekujem da se dogodi i kod mene u nekom momentu. Voleo bih da to bude jaka inostrana liga. Ali, stvarno se ne opterećujem. Ne brzam u svojim razmišljanjima i nisam neko ko leti u oblacima. Vodim se realnom situacijom", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Stevanović je kazao da su svi njegovi planovi usmereni na što bolje rezultate Čukaričkog i da će se truditi da njima doprinese koliko god može.

"Da li su to moje odbrane ili nešto drugo, na kraju je najvažniji rezultat tima", dodao je golman ekipe sa Banovog brda.

"Kako odmiče prvenstvo, tako sve bolje igramo, naročito u odbrani. Što se tiče penala, pa svi znaju da je to lutrija. U prethodne dve godine me služi ta golmanska sreća. Sedam puta nisam bio savladan sa bele tačke ili bih odbranio ili bi promašili",
rekao je Stevanović.

Pohvalno o Stevanoviću govorio je sportski direktor Vladimir Matijašević, koji je ocenio da je golman Čukaričkog jedan od najboljih koje Srbija ima.

"Možda će neko reći da sam subjektivan, ali je Stevanović jedan od najboljih golmana koje Srbija ima. Dečko napreduje iz sezone u sezonu. Očigledan je njegov fokus na igri i želji da bude bolji. Rezultati koje postiže pokazuju koliko je momak požrtvovan, profesionalan i koliko se daje na trenizima.

Verujem da će tek pokazati kakav je potencijal i talenat. Izrasta u jednog odličnog golmana, na nama u klubu je da ga podržimo i da mu omogućimo napredak. Aposlutno ga podržavamo",
kazao je Matijašević.

Čukarički će narednu utakmicu igrati u sredu u srpskom Kupu protiv Mokre gore, a Matijašević je rekao da je obaveza kluba sa Banovog brda da nastavi tamo gde je stao prošle sezone, kada je osvojio trofej u tom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke