Gošić: "Što te ne ubije, to te ojača"

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
18:28
Izvor: Beta

Nakon katastrofalnog otvaranja nove sezone trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da se njegov tim vodi devizom "što te ne ubije, to te ojača".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je u petak da njegovu ekipu u nedelju protiv Metalca čeka jedna od težih utakmica u Superligi Srbije.

"Čeka nas jedna od pravih prvenstvenih i težih utakmica. Metalac se u prethodna dva kola, naročito u poslednjem, pokazao kao jedan izuzetno ogranizovan, disciplinovan i agresivan tim. Metalac ima dobro uigran tim i dobre pojedince, sa lakom tranzicijom i u fazi napada i u fazi odbrane", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Jagodina u nedelju dočekuje Metalac u trećem kolu Super lige Srbije. Ekipa Miljojka Gošića je u prva dva kola upisala dva poraza, dok Metalac ima po jedan poraz i remi.

"Idemo putem koji smo zacrtali, koji jeste težak i traži mnogo odricanja i strpljenja. Sigurno da ćemo tim ojačati sa još nekoliko pojedinaca. Tim će biti sigurno još jači, čvršći i iskusniji, a mladi igrači dobiće još veće samopouzdanje. Lično mislim da je deviza 'što te ne ubije, to te ojača' prikladna za nas. Imamo pravo na veći optimizam nego do sada", ocenio je Gošić.

Fudbaler Jagodine Miloš Ožegović je rekao da njegova ekipa treba što bolje da se pripremi i koncentriše za utakmicu sa Metalcem.

"Treba da damo 120 odsto svojih mogućnosti, da ostavimo srce na terenu i odigramo što bolje kako bismo ostvarili što bolji rezultat po nas", rekao je Ožegović.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Jagodine i Metalca igra se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke