GOTOVO JE! Savo Milošević zauvek odlazi iz srpskog fudbala?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2020.
15:31
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Partizan će od danas imati novog trenera!

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Godinu i po od (neočekivanog) dolaska na klupu Partizana, Savo Milošević je odlučio da se povuče.

Sve se događa posle poraza crno-belih od Vojvodine u Novom Sadu i šokantnog raspleta u finišu ovog meča, kada je Vojvodina od 1:2 stigfla do 3:2.

Pre toga, Milošević je, iznerviran sudijskim odlukama, gađao sudiju Jovanovića flašicom, pa potom šutnuo i mikrofon na atletskoj stazi, prilikom izlaska sa terena.

Od trenutka kada je iz Partizana najavljeno da će Radovan Ćurčić prokomentarisati današnji žreb, postalo je jasno šta se dešava, a onda su se pojavile najave da će Aleksandar Stanojević naslediti Miloševića na klupi crno-belih.

Da zaista odlazi, Milošević je potvrdio u izjavi za ''Sportklub''.

''Nije ovo u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana.

Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči.

Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde'', poručio je Milošević.

On je od dolaska u Partizan osvojio Kup Srbije prošle godine, a zatim izbori sa crno-belima plasman u Ligu Evrope i bio na domak plasmana u evropsko proleće.

Ali, čini se da su od tog famoznog meča u Alkmaru kola polako počela da kreću nizbrdo...
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 01.09.2020
18:43

Idi u UEFA i ispravi nepravde iz srpskog fudbala!

avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Tuesday, 01.09.2020
18:23

Savo dobar I inteligentan covjek,ali jako impulsivan I nekorektan kad njegova ekipa gubi. Treba da se izvini javnosti Srbije, kao I sudiji kog je gadjao posle onog nemilog incidenta koji je priredio protiv Vojvodine. Sa ovim sastavom dok je bio trener uradio je I vise nego sto moze , liga evrope osvojen kup, sa Zvezdom koja je najaca u zadnjih 20 godina realno nije imao sanse sto se tice osvajanja titule.

avatar
ZubA
Tuesday, 01.09.2020
17:27

Savo jel si platio mikrofon 950e od Arene? Inace koji treba da plati covek iz svog dzeba koji ga je zaduzio!

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 01.09.2020
17:17

Iz Srbije odlaze svi koji nešto znaju i nešto vrede, bez obzira na zanimanje. To je realnost, nema ovde budućnosti...

avatar
magister
Tuesday, 01.09.2020
17:13

Savo Milošević!!! Ako Zvezda ima zvezde, Partizan treba da ima legende, može i partizane. Savo je sigurno u toj kategoriji. Što se mene tiče, on bi bio najbolji za poziciju - menadžera - direktora, funkciju u kojoj bi se spojile funkcije Vazure i Ilijeva, na primer.

Pritisak je ogroman, a trenerski posao je ne samo poznavanje i razumevanje fudbala i intelekt, a svega toga Savo ima u izobilju, već i zanat i iskustvo. Zanat je poprilično ispekao, ali iskustvo mu je nedostajalo i to je donelo neke neželjene posledice. Nadam se da je izjava da ovde više neće raditi izrečena u afektu, a u Partizan treba da se vrati - odmah. Danas ili sutra i zauzme poziciju o kojoj sam gore govorio, a da u budućnosti bude i predsednik.

Što pre: zbogom Vučeliću i Vazuro, dobrodošli kući Savo, Bjekoviću, Golac, Jusufi, Stojiću... (i druge legende i partizani) da vratite Partizan hitro u svetsku elitu .

avatar
nemam pojma
Tuesday, 01.09.2020
16:16

Žao mi je što je Sava otišao, nije imao ni u upravi potrebnu podršku, dozvoljena je ova neregularna liga i krađe u korist samo jednog tima. I kad se krade za druge, kao u ovom slučaju prošlog kola za Vojvodinu, krade se za lopovski klub sa Mitića. Bar da je razbucao onog sudiju, koji zna da sudi, ali i da radi po nalogu. Video je šta se dogodilo prošlom najboljem internacionalcu koji nije sudio po notama lopova.

avatar
Man united
Tuesday, 01.09.2020
17:27

Војводину оштете за пенал и црвени не досуде Садику, и онда испада да је Партизан оштећен. Вечито прича држ'те лопова. Тако је било и за време Толових 6 титула. И тада је Звезда као крала, а препоштени Партизан доминирао и освајао титуле. Освајали титуле, а у Европу улазили сваке преступне године, притом испадали од конобара и сличних аматерских клубова. И такви нешто придикују Звезди која за 3 године има 2 ЛШ, 1 ЕЛ и 1 презимљавање у Европи. Звезди која према трансфермаркту вреди преко 50М. Да подсетим, Партизан је у време чувене 'доминације' вредео углавном 20-25М, исто колико и Звезда тада. Ово су све чињенице које показују колики су лицемери сви који спинују о 'угњетеном' клубу.

avatar
Lazoni
Tuesday, 01.09.2020
17:45

Da li ti druze stvarno verujes da je partizan potkradan? Ne znas da koristis svoje oci pa verujes upravi partizana? nisu mi jasni grobari koliko su nisko pali, sudija krade za njih, a oni kukaju na njega.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.09.2020
16:11

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Man united
Tuesday, 01.09.2020
15:54

Штета. Сад ће можда довести неког тренера који нешто зна. Морамо и ми Станкелу мењати иначе ће бити густо за титулу.

avatar
SinakDovla
Tuesday, 01.09.2020
15:50

Covek je hteo reci jedno, a to je da dok god uprava ne skupi klikere u gacama i ne odu, nema nama pomaka, pa cak ni Stanoje da dodje. Najlakse je okriviti trenera i igrace... Zar je moguce da klubu vec 15 trenera ne valjaju? Kako je to moguce? A da se za neko osvezenje promeni uprava? Oni su se mesali u trenerski posao konstantno. Zasto pojacanja nema iz domace lige? Zato sto nikome nisu isplatili ranije transfere. Imate li obraza?!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
15:54

Nisu se mesali u trenerski posao nego nisu uradili nista da zastite trenere i igrace.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 01.09.2020
18:42

Uprava se nije mešala u posao struke, odgovorna je što je ćutala na zvezdine lopovluke i na zvezdinim i na Partizanovim utakmicama. Može da dođe bilo koji trener neće se ništa promeniti dok suđenje ne bude pošteno i regularno, može da dođe i Bajern Minhen sa ovakvim suđenjem kakvo ima Partizan nema šanse protiv zvezde sa njenim sudijama.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 01.09.2020
15:50

Ahahahahahaha Savo ne kukaj nego videcu te sada koju ces ekipu da treniras u narednom periodu. Verovatno ni jednu al zivi bili pa videli.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 01.09.2020
15:40

Covjek je bio podpredsjednik FSS i nista mu nije smetalo, a sad mu je sve naopako. Radio je Savo veoma dobar posao, ostavlja bolje rezultate i igracki kadar nego sto je zatekao, ali rekao bih da nije izdrzao breme nerealnih ocekivanja.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
15:54

Nerealnih? Ovo je realna razlika? I ne samo ove sezone nego i prethodnih?

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 02.09.2020
13:28

Ono finale Kupa prosle godine, kad ste nas lagano dobili sa daleko, daleko slabijim timom (i da, razlika je bila realna) je ili Savinih ruku majstorija ili namjesteno (s obzirom na potpuni nedostatak tenzija, iako je rijec o vaznom trofeju). I tada ste vi kao isli na titulu, ali to je bila prica za navijace. Od tada do dana danasnjeg, napravili ste dobar posao u Evropi, do tada nezamisliv, igrali odlican fudbal sto je negdje i smisao svega, imate mnoooogo bolji igracki kadar i mnogo vecu prodajnu vrijednost igraca... ove sezone je vec bilo realno ocekivati da se borite za titulu, ali opet je Zvezda favorit i tesko bas da je neko realan ocekivao da prekinete dominaciju... Da nije bilo korone, vjerovatno biste prodali Sadika za 12 miliona i znacajno ojacali tim, ali...

avatar
Man.United99
Tuesday, 01.09.2020
16:05

Nije tačno da mu ništa nije smetalo. Znaš da mu ništa nije valjalo, onda je dobio funkciju i sve je bilo super. Mogao bi biti dobar trener ali mora poraditi na karakteru

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 01.09.2020
15:36

Bas mi zao sto ides, bio si super. Pa ti si se svadjao i na pripremnim utakmicama, sta ostaje za zvanicne. Umesto da naucis tim da igra i daje golove, ti im prenosis nervozu i uvodis ih bespotrebno u pritisak. Suma je za onaj MMA zahvat zasluzio 3 crvena u momentu. Ako moras da ides ti idi ali ne znam gde ces da radis

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
15:36

Ne raditi vise kao trener jer si sve ostalo vec bio, na to mislis? Eee, dragi moj Savo, jednostavno nisi smeo da dozvolis da nova sezona pocne bez pojacanja, na sta ce to sad liciti da ih Stanojevic dobije, a ti nisi dobio jer ih nisi ni trazio? Nikad ne bih branio i pravdao upravu, a ti si ih pokrivao.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.09.2020
17:32

Revolte svaka ti cast,posle kazi da te nikad nisam pohvalio,pamti mi ovo 😂😂😂.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 02.09.2020
02:03