''Grobari'' imaju novog ljubimca, to je ono što je Partizanu trebalo?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.07.2018.
22:34
Izvor: Sportske.net

Zadovoljstvo među navijačima Partizana posle prve utakmice u Humskoj u novoj sezoni i plasmana crno-belih u drugo kolo kvalifikacija za LE.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ukupnim rezultatom 6:0 (dva puta po 3:0) protiv Rudara iz Pljevalja, ekipa Partizana uspela je da se plasira u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako je trener Đukić prilično kombinovao sa sastavom ekipe, to se u revanšu u Humskoj nije osetilo na igri i rezultatu, pa je Partizan u finišu mogao i do još ubedljivije pobede.

Navijači su zadovoljni, aplauzima su ispratili fudbalere Partizana, a na društvenim mrežama se stiče utisak da im je novi napadač Rikardo Gomeš već prirastao srcu, s obzirom da je bio strelac i u prvoj i u drugoj utakmici, uz još par orličnih prilika koje večeras nije iskoristio.
-
- - -
- - -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 20.07.2018
09:18

Riki...ljubimac...av av av...

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Friday, 20.07.2018
09:09

Radi li taj Zemunelo? od kežmana nema igrača da ga puškom gađeš. Ajaksi sa Balkana kako te? Stvara li se što? I kad se stvori ko zaigra za prvi tim... Interesuje me procjena stručnjaka sa koliko godina u našu ligu je potrebno napuniti da bi se sa ovakvim klasnim timovima moglo igrat? I koliko treba da pođe u međuvremenu u vrsne timove Evrope naših nada da bi se shvatilo da je možda ipak bolje da puštimo našu djecu da igraju, možda napravimo nekog Pereiru Moreiru i sl. Stvaramo toboš neke napadače (koji iskoče kad ovaj drugi tim iz lige nema veze pa ovaj postigne 20 golova pa se napale ovi iz ino) i stvorimo defanzivce (kad je ovaj prvi tim prejak te godine pa opet se napale ovi iz ino). Ali zato bekovi su misaona imenica (inace su najvise evoluirali bas oni u prelazima sa taktika 4 4 2 na 3 5 2 (nasim klubovima isto misaona imenica), playmaker ne daj Bože da se stvori, to će igrat Portugalci bre. A tek igraci koji iz jednog poteza primaju loptu... To se igra samo kobe, a na terenu iz 3 puta primamo lopte, srpski.

avatar
NS SHADOW
Friday, 20.07.2018
11:21

Ti kao da si prespavao 20 godina pa ne znas ko je sve izasao iz nase skole. Inace, Kezman nije ponikao u Partizanu.

avatar
NS SHADOW
Friday, 20.07.2018
14:56

Omladinsku skolu Partizana nije prosao, ali, jeste trenirao u Zemunelu i jeste ucio od Tumbakovica i Jesica i ostalih nasih trenera pa ako je to to, onda i jeste prosao neku nasu skolu...

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Friday, 20.07.2018
14:50

Prosao je skolu Partizana, a odakle je dosao kao mali to je manje bitno. Tako ne bi bilo pola igraca Zvezde i Partizana, a pomenuo sam Kezmana u smislu na "neko bitnije ime za Evropski fudbal" koje je izašlo iz Partizana. A nisam ja prespavao nego navijaci treba da ne dodju na stadion, svako ko podje daje podrsku ovome, 0 gledalaca i cao. E tad ces bit patriota, kad pokazes da nijesi lud nego ako si uzeo Partizan i Zvezdu da vodis kao javna preduzeca reci da nema para a trebalo bi biti cini se svima nama. Mozda ne znamo mnogo o tome, ali znamo da vas je previse tamo sto zivite od njega i usporavate razvoj. Ni jedan trener to nikad nije rekao. Ni jedan novinar ne pise o tome... Sta cu ja na stadion?

avatar
DelijaMilic
Thursday, 19.07.2018
22:55

Pobedise Rudar koga je Rad pobedio na pripremama i primise se gotovo je

avatar
PLAYBOY
Thursday, 19.07.2018
23:13

dobro si ovo rekao...uporno govorim da je Rudar prelaka ekipa, videcemo kako cemo igrati u nastavku takmicenja. Sa Djukicem na celu ja mogu da budem samo pesimista.

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
22:41

Rikardo, Rikardo, Rikardo, ti ne znas da volim te ja:-D