''Grobari'' veruju u ''ONAJ'' plan! Partizan to može!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.08.2017.
21:32
Izvor: Sportske.net

Prvo poluvreme dalo je nadu da crno-beli mogu večeras da naprave čudo u Pireju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Olimpijakos je poveo golom Gonzalesa, posle velike greške golmana Kljajića u 22. minutu, a crno-beli su izjednačili jedanaest minuta kasnije, pogotkom Sejdube Sume, kada se ni golman domaćih Kapino nije proslavio.

Partizan je bio mnogo konkretniji u prvih 45 minuta, osim postignutog gola bilo je još par prilika koje nije uspeo da realizuje Urođ Đurđević, dok Atinjani gotovo da nisu ni pripretili osim te kobne situacije iz koje su uspeli da povedu.

Igra koji su prikazali crno-beli, očigledno, daju nadu ''Grobarima'' u uspeh večeras, a u prilogu su neki od njihovih komentara. Mnogi sada prizivaju penal seriju, kao i u Njukaslu i Briselu!



-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scarface
Wednesday, 02.08.2017
21:49

vec neko vreme na ovom portalu komentarisem za tog kljajica da je nevidjena rupcaga.da li je moguce da ljudi kojima je to posao ne vide.jankovic ne zna dve godine da prebaci prvu stativu,vulicevic jos gori po tom pitanju.drago mi je sto smo primili takav gol jer drugacije nece uklaviriti da na golu imamo samo figuru.u prvoj utakmici primi gol u blizi ugao,kod drugog je baja procenio da lopta ide preko gola,nije ni pokusao da brani,kod treceg gola brani sredinu sesnesterca(nogom) koju je vulicevic uspeo da pokrije.ajde da vidimo ko ce braniti u sledecoj utakmici.ne bih se iznenadio da ga opet stavi na gol.

avatar
Scarface
Wednesday, 02.08.2017
22:52

a ovaj retard sto je udario negativnu bolje neka pocne da strika ili radi nesto sto mu ide.ocigledno da nema veze sa fudbalom.

avatar
Wednesday, 02.08.2017
23:47

Kod drugog je bio malo i zaklonjen, ali, i za njega snosi odredjeni deo krivice dok kod treceg pre svega nije dobro stajao od samog zacetka akcije jer golman ne sme da bude zakovan za gol-liniju kad je lopta na sredini terena, narocito ne pri onakvom rasporedu igraca.

avatar
Wednesday, 02.08.2017
21:43
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 02.08.2017
21:40

Ne mozes protiv ekipe od 100miliona, da sva cetri gola primis na amaterski nacin.

avatar
El_nikolic
Wednesday, 02.08.2017
21:38

Đukiću molim te izvedi iz igre Đurđevića, taj može samo da daje onim našim amaterima, da je valjao ostao bi u Viteseu ili Palermu.. ubaci Ilića pa neka proba da igra centarfora, da samo ceka u 16 neku loptu, znao je on da daje golove, i Kosović umesto onog panja Jevtovića.. Janković najbolji za ovih 45 min..

avatar
Thursday, 03.08.2017
08:59

Može da daje samo amaterima? A šta su ovi iz Pireja, konobari? A šta, Vitese i Palermo su kao bolji od Partizana? Đurđević je dao gol, a dao bi najverovatnije još 2 u Pireju da je sudije pošteno dosudio ona dva penala i prošli bismo dalje.

avatar
El_nikolic
Thursday, 03.08.2017
19:56

Da baba ima... pa iz toliko sansi dao bi ga i Mohamed Zabija.. eto i sam kazes, Palermo i Vitese kao bolji, sta da kazem dalje, tu su negde, mozda i slabiji a ni tamo nije mogao da igra.. to sto on da iz svake stote prilike gol to je nista..

avatar
Thursday, 03.08.2017
17:45

Jedini smo ti i ja videli ta dva penala za nas, bio si potpuno u pravu za ono sto si mi napisao pre neki dan...