Grof našao opravdanje za poraz, video i veću korist nego štetu?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.08.2016.
23:20
Izvor: Sportske.net, informer.rs

U prvoj reakciji posle poraza od Sasuola, trener Crvene zvezde konstatovao da nije imao dovoljno vremena da uigra aktuelni sastav.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras poražena od Sasuola sa ubedljivih 3:0, a posle veoma loše igre njegovog tima, Miodrag Božović je naglasio da su letošnja pojačanja stigla suviše kasno da bi se uradilo nešto više u Evropi ovog leta.

''Ekipa je sastavljana nedelju dana pre početka kvalifikacija. Sasuolo je daleko uigraniji od nas'', konstatovao je Grof, a prenosi ''Informer''.

On je naglasio i da je ''velika razlika'' između Superlige i Serije A i da je ekipa Sasuola primorala njegov tim na greške.

''Razlika je bila i u brzini i u svemu. Možemo da igramo sa ovakvim ekipama, ali teško. Dok postoji šansa moramo da se nadamo'', dodao je Božović.

On je poručio da se neće izvinjavati nikome posle ovog poraza, a za razliku od mnogih koji su gledali ovu utakmicu, on je video i jednu Zvezdinu veliku dobit.

''Veća je korist sto smo dobili Ristića nego sto smo izgubili utakmicu'', istakao je on i na kraju ''poentirao''.

''Devet godina Zvezda nije igrala u Evropi zaboravili smo kako to izgleda''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

56 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 19.08.2016
20:30

Da imate obraza, ti Grofe, Raosavljević, Terzić i Mijailović biste se IZVINILI vernim navijačima koje ste doveli zabludu da ćete napraviti pomak. A što se tiče UIGRANOSTI, ko je branio upravi da dovede pojačanja de nedelje ranije. Ko je branio tebi da počneš pripreme nedelju dana kasnije nego što treba, ili da u skauting ne uključiš stručnjake za stručnu analizu i psihologa i u pripremama specijaliste za fizičku pripremu? Ili, ko je tebi zabranio da radiš tehničko-taktička SREDSTVA ODBRANE sa igračima? Zar iz promaje protiv Kairata, OFK Beogreada, Borca iz čalka i napretka nisi mogao da izvučeš pouke i povučeš prave poteze? nNajzad, ko je tebi branio da od trenera Valete i Ludogoreca naučiš kako se razgovara sa novinarima?

avatar
sAkEEE
Friday, 19.08.2016
16:06

Berardi sila od igraca, koliko je bio dominantan ono je nestvarno. Njegova tranzicija iz napada u odbranu i obrnuto djeluje nevjerovatno! Konstantna je opasnost za gol, tako da sa takvim igracem uz mladog Politana Zvezda nije imala nikakvu sansu.

avatar
jv
Friday, 19.08.2016
09:54

Najveca prednost Sasuola u odnosu na Zvezdu je trener. Kod njih se zna ko sta radi, ko markira koji deo terena, kad Berardi udje ko ide na krilo, ko sa krila ulazi u sredinu i jos mnogo toga. Kod nas se ne zna nista, uopste ne igramo fudbal, sve se svodi na individualne pokusaje, a to ne prolazi u modernom fudbalu. Odbrana je ocajna, svi su babe, ni mrve agresivnosti nema u njima. Od tri agresivna igraca u timu, Bozovicu je standardan Viera, i sada kad nema lijevog beka, Ristic. Plavsic mu sedi na klupi, on forsira nespremnog Ruiza. Treba nam remont odbrane, imamo godinu dana i dva prelazna roka za to. Treba probati nasu decu, i dovoditi mlade, agresivne i fizicki spremne igrace, po mogucnosti iz nase lige. Najbitnije je promeniti trenera, treba nam trener koji ce forsirati brzu, agresivnu igru sa puno pasova. Ja bih doveo jos jednog ili dva napadaca, u zavisnosti od prodaje Viere, i naravno golmana.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 19.08.2016
09:33

Ne sjecam se da su ikad pojacanja stigla ovako rano, prije pocetka prve kvalifikacione utakmice. Proslo je mjesec dana od prve utakmice, tesko da djelujemo ista bolje. Zapravo, ne djelujemo nista bolje nego protiv Kairata prosle godine, opet bi nas oducili od fudbala. Sad je pitanje da li ce sljedece godine biti ikakvog pomaka, jer ovo ljeto je potpuni fijasko. Bolji bi utisak bio da smo od Valete ispali.

avatar
BataGrobar
Friday, 19.08.2016
08:47

''Devet godina Zvezda nije igrala u Evropi zaboravili smo kako to izgleda''. - Rekao je Grof, a da li zna da ovi u Evropi nisu igrali nikad, tj. da su debitanti u Evropi?

avatar
ilija81
Friday, 19.08.2016
08:26

eee paune de si?veljka za trenera,a ovaj otpad istrosene skart igrace najuriti odma!fudbal je vrlo jednostavna igra,sto vise kretanja sa i bez lopte,trcanje,presing i igra po krilu....mi to nemamo!!!

avatar
Делија_момак
Friday, 19.08.2016
07:45

Је л' имамо ми уопште кондиционог тренера? Нешто ми не делује да тај човек постоји у стручном штабу Грофа.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Friday, 19.08.2016
12:25

Sta ce vam kondicioni trener kad imate grofa mojkovovac,sa njim da imate svu opremu kao u Super Ligi,mislim da osvajanje LS,nebi trebalo da dovodi u pitanje.

avatar
Данило Јоковић
Friday, 19.08.2016
13:47

Nemamo, Grof je kondicioni..

avatar
Friday, 19.08.2016
07:18

O dobro došli na zemlju, samo se jako lupili prilikom spuštanja

avatar
saka7903
Friday, 19.08.2016
06:52

Mnogo sam se nervirao sinoc gledajuci utakmicu,nigde igre,nigde dodavanja,pojedinci su se ponasali kao da su s'marsa pali,ali molim sve koji SAD KRITIKUJU,PLJUJU I OSTALO DA SE DOBRO SETE PROSLE SEZONE I STA JE SVE GROF DONEO ZVEZDI,DA SE SETE KAKO SU VELICALI COVEKA KOGA SADA PLJUJU I DA NE ZABORAVE DA SU OVI STRANI IGRACI DOVEDENI BEZ FILERA I DA TREBA VREMENA ZA UIGRAVANJE.A STO SE TICE EVROPE ZA MENE KAO NAVIJACA CRVENE ZVEZDE EVROPA JE PRESTALA ONOG DANA KADA SMO ISPALI OD LUDOGORECA,OVE UTESNE NAGRADE SA LIGOM UEFE ME NE ZANIMAJU JER PRVACI SOPSTVENIH DRZAVA TREBA DA IGRAJU LIGU SAMPIONA A NE UEFA LIGU.I NA KRAJU OVO STO ZVEZDA RADI PO MENI JE PRAVI PUT KAKO KLUB NEBI ZAVRSIOBU AMBIS,A EVROPA BICE KAD-TAD

avatar
Stefan Lazović
Friday, 19.08.2016
03:03

Mi ne da nismo uigrani nego nismo ni na 2% uigranosti. Sad sta smo mi radili tokom priprema, nije mi jasno. Ako ti vec stizu pojacanja kasno, pa ne ubacuju se ona odmah vatru, nego igras sa uigranom ekipom od prosle sezone.

avatar
bobar84c
Friday, 19.08.2016
02:01

Vremena ili ne, nemamo mi kvalifet ni igrace za LE kamoli za LS.... Bice bolje 2018.

avatar
myspace
Friday, 19.08.2016
00:58

Lepo ja pisem danima da je on velika neznalica fudbala. i da nece da postavi dobru taktiku. Tu se izvinjavam jer nikakve taktike tu nije bilo.

avatar
Anderton
Friday, 19.08.2016
00:21

Ovo nije istina jer si uigravao Luneta i Rendulu. Što ne prodate Petkovića kad već ne igra? Ja sam prošle sezone pričao da je zvezdina odbrana crna rupa, svi su to videli, setimo se Borca u kupu i te bruke..

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 19.08.2016
10:34

Kome da prodaju Petkovića, ko želi takvu rupu od igrača čiji je skoro svaki start za žuti karton? zvezda ni Kataia ne može da proda, prodaju po novinama svaki dan, a on sam kaže da nije čuo ni za jednu ponudu. Što se tiče uigranosti zvezda se uigravala protiv onih niželigaša, amatera poput Stračeva i ostalih (zaboravio sam kako se zovu) gde su im punili mreže. Gledao sam preglede tih utakmica, bolje da su igrali protiv svojih kadeta više bi koristi imali.

avatar
Anderton
Friday, 19.08.2016
12:49

Da, posle ukrštenih ligamenata nije više isti igrač, sećaš se kako je nas odjavio? :D Onaj gore sve vidi.

avatar
Don Silvio
Friday, 19.08.2016
00:12

druze mozes ti uigravati ekipu koliko hoces kad su to spore babe koje uz to ne mogu trcati

avatar
Don Silvio
Friday, 19.08.2016
00:10

Nekako nakon ove evrope sumljam u Bozovicev rad. Sa ovim timom i onim od prose sezone svako bi se prosetao kroz super ligu jer realno je ekipa klasa za celu super ligu, ali ja jednostavno ne vidim tu rad trenera. Kad se setim recimo kad je Prosinecki preuzeo ekipu jasno se videlo nakon 15 dana da ekipa na terenu deluje drugacije nego kod predhodnog trenera video se neki stil igre kratak pas i td... isto se moze reci da je bilo i kod Saleta Jankovica imao je on onu svoju kombinaciju kratkih i dugih pasova. Ja to kod Bozovica ne vidim nekako ekipa igra na oooo ruk i to prolazi u super ligi na individualni kvalitet igraca evropa to ne trpi. Veceras se videlo recimo kolo mali Plavsic grize i bori se dok to kod Ruiza i Mucea ne mozes da vidis... Prelazni rok je lose odradjen, Kanga je ok zamjena za gruica i ako ga malo temperament muci... al zasto tolika pojacanja u veznom redu kad smo sacuvali tim od prosle sezone otisao je samo Grujic i ajd Kanga je umjesto njega, na stoperima smo bili slabi i sta smo doveli Fibela (valjda je svima jasno zasto je Mordovi ispao iz prve ruske lige) koji je slabi i od Lukovica lik realno veze nema mislim da je i onaj brazilac Edson bolji od njega. Odbranu nismo pojacali pustili Smo savu doveli Fibela i napravili je jos slabio nego prosle sezone. Alternativu za Vieru nismo doveli jer oslanjanje na Sikimica je besmisleno... nadam se da ce dovesti neke stopere na zimu koji ce biti iole bolji i da ce se moci uigrati za sledece kvalifikacije i da ce dovesti kondicionog trenera da igraci mogu trcati 90 minuta a ne da se vuku ko babe

avatar
Friday, 19.08.2016
08:51
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 19.08.2016
09:30

Potpisujem 100%. Dodao bih samo da se cak i laickim ocima vidi da su sve utakmice u Evropi lose pripremljene, Kairat, La Valeta, Ludogorec i Sasuolo, ni u jednoj nismo djelovali kao da znamo sta hocemo.

avatar
Данило Јоковић
Friday, 19.08.2016
00:06

Alo bre Sasuolov tim je ekips od 100 miliona, mi smo doveli na bunarenje i na neki sarm pola igraca, pokusano je na foru da se udje ali nije uspelo.. zaboravljamo gde smo bili pre godinu dve, a realno sasuolo je stvarno dobar za nas u ovom trenutku. Mogli smo da se branimo i izvucemo bolji rezultat ali opet bi to bio jalov pokusaj. Kad je prosle godine bio trenutak za gasenje svetla na Marakani zaboravili ste tog Bozovica.. svi ti mladi igraci koje spominjemo su jos uvek zeleni za evropu. Sreca je da u Tole super ligi nismo potpuno propali, za par godina ako nastavimo sa radom mozemo da ocekujemo nesto u raspaloj Evropi.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
11:47

e zbog takvog stava poput tebi a tako i u upravi i grofic razmislja zvezda je prosla u Evropi ovako, jer je to potpuno ne strucno i pogresno ali dzabe cu ja da vam pricam, dosta je bilo price...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
22:36

Mogao si tako sto bi Lalatovic ili Rastavac da ne kazem Miha, prvo napravio golmana od Manojlovica tokom proleca, pa stopera od Stojanovica, pa levo na pocetku ili bi ostao Ibanjez ili bi odmah igrao Ristic, desno Petkovic a Cvetkovic aut iz kluba, pa naso stopera koji vredi a ne Fibel koji nije ni za naseg drugoligasa, pa bi nasao zamenu za Grujica cija prodaja je ok potez zbog finansijske konsolidacije, i nista vise ne menjati od tima proslogodisnjeg...

avatar
Данило Јоковић
Friday, 19.08.2016
13:45

Dobro ok, ali kazi kako si realno mogao nesto vise da ocekujes i na osnovu cega? Da su od prvog minuta igrali Srnic, Plavsic i Petkovic, ekipa od prosle sta bi onda bilo.. imali smo sansu sa Ludogorecom, nismo je iskoristili i to je to.. sigurno da je di francesko na klupi Zvezde da bi to bilo bolje, ali nadji takvog trenera koji hoce da dodje kod nas, kako i gde..

avatar
GlasRazuma
Friday, 19.08.2016
00:02
avatar
GlasRazuma
Thursday, 18.08.2016
23:57

GROF je trenerska prevara !!!!nSest meseci pisem ovde da je Grof miljama daleko od ozbiljnog trenera a Vi mi lupate minuse,Vi koji zvezdu gledate navijacki. Zvezda i zvezdina igra je daleko od ozbiljnog kluba...ovo sto mi igramo je zalosno. U nasoj igri nista ne valja i to se dalo videti u ovih pet utakmica u evropi....to sto pobedjujemo u JSL nije merodavno uopste. Imamo dosta kvalitetnih igraca ali trenera nemamo. Sa ozbiljnim trenerom,ova ekipa bi bila 50% bolja,to smem da potpisem. Da je Prosinecki trener ovoj ekipi sada bi bili u LŠ...ovako,podrzavajte grofa i dalje i uzivajte u ovoj lakrdiji od igre !!!

avatar
mile stojkovic
Friday, 19.08.2016
05:32

Kakav bre Prosinecki?! Ako si vec gledao utakmicu,mogao si da vidis da je ovo najveci problem: FIBEL,DRUGI STOPER,CVETKOVIC,KAHRIMAN...ee pa sa tom odbranom ni Murinjo ne moze da pomogne. MI TREBA DA SE MOLIMO DA GROF OSTANE STO DUZE..jer ako dodje neko kao Prosinecki,Jankovic..BORBA ZA DRUGO MESTO MOZE DA POCNE

avatar
Fidel Kastro
Thursday, 18.08.2016
23:52
avatar
EDO
Thursday, 18.08.2016
23:48

Ovo vec nije fer prema navijacima Zvezde...kad dobija metalce i vozdovcane hvali citavu ekipu a kad ga nasade onda nije uigran..nisam ocekivao ovakvu licemernost od njega..

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 19.08.2016
10:35

Pre početka utakmice forsiraju priču kako Sasuolo nije u takmičarskom ritmu, a posle utakmice kako oni nisu uigrani.

avatar
EDO
Friday, 19.08.2016
13:33

Tacno..vidis na to sam zaboravio...

avatar
ZubA
Thursday, 18.08.2016
23:44

E moj Grofe, razocarao si me. Pa kada sam rekao da imas 3 utakmice da uigras ekipu mislio sam da te tri tekme odigraju tri ista sastava, a ne 3 razlicita. Da je bilo tako verovatno bi bili vise uigraniji nego veceras. nA kod nas je problem sto ce vecio deo tima otici i onda sve jovo nanovo. Umesto da zadrzimo 90-95% tima i uz male promene za godinu, dve mozemo da se nadamo evropi. Ovako je samo presipanje iz supljeg u prazno.

avatar
kun95
Thursday, 18.08.2016
23:43

Dobili Ristica hahahahaha

avatar
rademan
Thursday, 18.08.2016
23:35

Bolje da je cutao

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
23:33

Dobili ste vi prvi gol preko tog Ristića, dečko nije ispratio Berardija do kraja ali dobro šta je znam o fudbalu kad je Grof tu da objani, on zna najbolje :D

avatar
svojnasvome
Thursday, 18.08.2016
23:33

Imao si 4 nova igrača u stratnoj u odnosu na proslu sezonu.....ti si dobar tre er sa JSL al dok imas zaledjinu tj tvoj klub u av....do sad si bio provokator na adresu onih koji nisu zvezdasi al mislim da ove izjave pre svega sad iritiraju one koji su zvezdasi i koji otputovase u italiju da im ti sad pricas bajke...

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 19.08.2016
10:38

Oni zvezdaši koji su otputovali u Italiju su i zaslužili to i od njega i od igrača, to su isti oni koji se bahate po Srbiji i ni za šta ne odgovaraju, a provociraju slaveći nameštene titule.

avatar
Marko Stojanovic
Thursday, 18.08.2016
23:32

grofe, gubis kompas ...

avatar
paok
Thursday, 18.08.2016
23:32

Kakav demagog, sto si dovodio toliko igraca kada si znao da se nece uigrati. Imali ste vremena da bar malo sklopite ekipu ali ovo danas je izgledalo kao neki veterani iz kafane. Ovaj covek uvek ima opravdanja, dobro nisi rekao da je sudija kriv, kao Aca Petrovic.

avatar
Thursday, 18.08.2016
23:32

Za Ristića smo svi odavno znali, izgleda samo ti nisi. Aj polako pakuj kofere i povedi ove tvoje od kojih imaš procenat, mouche i ekipa. A što su ti igrači popadali na zemlju posle 90 minuta, jel i kondiciju nemaju zato što nisu uigrani. Zato vi opet po starom dajte radničkom 2 gola u 20 minuta i 70 minuta trčkarajte i dodajte se dok se ne odsvira kraj. To je tvoja greška što si im to dozvolio.

avatar
JesseLingard14
Thursday, 18.08.2016
23:32

Daj ljudi sto se zavaravate , nadao sam se i ja nekom cudu ali ova Zvezda trenutno je daleko od Evrope , Sassuolo je trenutno u rangu sa Milanom i Laziom mozda i sa Interom ocekivao sam ovakav rezultat , zao mi je ali tako je.

avatar
hodocasnik
Thursday, 18.08.2016
23:28

Ni stida ni obraza, pravi zvezdas, nema sta

avatar
stojković
Thursday, 18.08.2016
23:27

Prekrsticu se samo.Tako je,bolje Ristic za raspalu JSL,nego da dobijete Italijane i igrate sa najboljim evropskim klubovima u grupnoj fazi LE.

avatar
Don.Mile
Thursday, 18.08.2016
23:26
avatar
Crno belo smece
Friday, 19.08.2016
07:42

Kako nazvati vas pasnjacki sastav onda ?

avatar
Don.Mile
Friday, 19.08.2016
17:33

kako god samo ne CZV ...

avatar
Kontra
Thursday, 18.08.2016
23:26

Imas 7-8 utakmica do sad sa tom ekipom I nisi se uigrao?nKako ovaj Bozovic maze oci zvezdasima svaka mu cast, Bozovicu nije ovo Javor I Metalac da pravis neki sou na konferencijama, ajde sad se vrati nazad u Srbiju pa misli I dalje da si Murinjo, Murinjo daje interesantne izjave al vas dvojica ste daleko jedan drugom kao ja I Vladimir Putin.

avatar
Thursday, 18.08.2016
23:34

Slažem se, i sad je ispucao sve argumente. Demagog nego šta. Ako nemamo para za vrhunske fudbalere, bar ovima može da se nabije kondicija da trče, za to ti ne treba talenat. Pakuj kofere

avatar
Kontra
Thursday, 18.08.2016
23:52

Mene Grof ne zanima, covjek je onakav kako mu Terzic kaze, samo mi je drago da ga je neko odjavio od fudbala, I njega I ove zvezdine nabedjene fudbalere.

avatar
Andrija Popic
Thursday, 18.08.2016
23:26

Koja demagogija.

avatar
Don Carlo
Thursday, 18.08.2016
23:23

Po prije 20 dana ste igrali cervrt finale LS, sta li se desi

avatar
Thursday, 18.08.2016
23:23

Kakav je ovo šaljivdžija,vragolan he he he...

avatar
Djordje Vukicevic
Thursday, 18.08.2016
23:23

Za pocetak da promeni 10-11 igraca(6 stranaca) kao i prosle godine, pa ce biti bolje :)