Grof otkrio koga bi izabrao kad bi zvali Srbija i Crna Gora

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.05.2016.
22:16
Izvor: Sportske.net

Trener koji je Crvenoj zvezdi doneo 27. šampionsku titulu otkrio je kako bi postupio kada bi u istom momentu dobio pozive Saveza Srbije i Crne Gore i kome bi dao prednost u toj situaciji.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda gostovao je u četvrtak u emisiji "150 minuta" u kojoj je otkrio neke stvari iz privatnog života, ali je govorio i o fudbalskim temama na sebi svojstven način.

Miodrag Grof Božović otkrio je da mu najveću dragocenost u životu predstavljaju deca, ali da umesto njih noću sanja svoje igrače.

"Najvažnija mi je porodica i to što sam otac. O tome kakav sam u toj ulozi morate da pitate moju decu. Nisam ih često viđao, jer sam se razveo pre sedam, osam godina" kazao je Božović i dodao,

"Drugarski i očinski odnos imam i prema igračima. Sve im tolerišem jer su mnogo dobri. Kad spavam, ne sanjam svoju decu nego Kataija ili nekog iz ekipe" rekao je trener Crvene zvezde.

U danu kada je reprezentacija Srbije dobila novog selektora Miodrag Božović je morao da kaže koga bi odabrao kada bi u istom trenutku dobio poziv Fudbalskih saveza Srbije i Crne Gore.

"U tom slučaju bih otišao u Rusiju. Nadam se da neću morati da biram između te dve zemlje, ali bi Srbija bila veći izazov" istakao je Božović.

Najveći žal kod Miodraga Božovića ostaje za igračkim danima i činjenicom da nije napravio karijeru kakvoj se nadao.

"Propustio sam da napravim bolju karijeru jer sam došao u Crvenu zvezdu prilično kasno, kada je bio embargo. Ni reprezentacija tada nije igrala. Jedino za tim žalim" zaključio je Božović.

Trener Crvene zvezde u narednom periodu bi trebalo da sedne za pregovarački sto sa predstavnicima kluba i da pregovara o nastavku saradnje, što posle osvojene titule predstavlja goruće pitanje na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke