Gusta magla se spustila na ''Marakanu'', Zvezda povela!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.11.2020.
19:31
Izvor: Sportske.net

Sve teže je pratiti meč na našem najvećem stadionu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda i Inđija su u 19 časova započele svoju utakmicu u okviru 14. kola Linglong Superlige, a domaći od 21. minuta vode sa 1:0.

Strelac je bio Dijego Falćineli, posle prodora i centaršuta Željka Gavrića sa leve strane. Analiziraće se oba situacija po pitanju eventualnog ofsajda, ali sudije su procenile da je sve bilo regularno.

Baš u tim trenucima je magla počela sve više da se spušta na ''Marakanu'', pa sada, blizu pola sata od početka, veoma teško pratiti ovaj meč u TV prenosu.

Sve podseća na onaj nezaboravni duel Crvene zvezde i Milana s kraja osamdesetih, kada je magla zaustavila veliki nalet crveno-belih. Nadamo se, ipak, da ovog puta neće doći do prekida meča.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 08.11.2020
20:50

A gde su one sprave za isteviranje magle gosp. Terzicu, celo vreme potencirate to. Sto se tice tekme, mislim da je cist ofsajd kod naseg gola, dok naravno Indjija je dala cis gol, uz da napomenem da garantujem da Erakovic igrac nece nikad da postane, nazalost, jer uporno ponavlja iste greske, to ti je isto za Pankova, pa i onog Petrovica. Ja mogu da se kladim da mi ovo veceras gubimo, a sa koliko razllike to ne znam! Losi smo, umorni, bezvoljni, neorganizovani, gresimo svako drugo dodavanje, ja bih bio mnogo srecan ako dobijemo ovo ali verujte tesko ce da bude. Znaci, cim je Javor, Partizan, Indjija nas nema nikako u nekim pricama od 2 ili tri gola, ovo je zaista veliki upitnik o nasem kvalitetu, pusti Evropu i onaj Liberec pa i ovaj jadni Gent koji je u krizi, ima da nam daju 7 golova kad budemo isli tamo, jer svaki njihov napad je bio opasan po nas gol! Srecno do pobede, aja bih hteo da izgubimo, i da se sve zakuva, i dosadno mi je vise da gledam kako ovaj zalostan tim Zvezde sampion a igra odvratno, i to kazem kao okoreli Zvezdas. Navijam da izgubimo!

avatar
HCB
Sunday, 08.11.2020
20:41