Helikopteri 'paraju nebo' nad Elbasanom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Grad koji će u četvrtak biti domaćin istorijske fudbalske utakmice između reprezentacija Albanije i Srbije nalazi se pod opsadom bezbednosnih snaga koje iz vazduha već prate dešavanja na ulicama Elbasana.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Republika Albanija, njene bezbednosne snage i Fudbalski savez učinili su sve da sutrašnja utakmica u Elbasanu protekne bez incidenata.

Meč visokog rizika između Albanije i Srbije koji će biti odigran u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj doživljava se kao bitka u malom zbog čega bezbednosne snage čine sve da obezbede nesmetano odigravanje utakmice.

Helikopterska jedinica angažovana je u sredu kako bi iz vazduha pratila dešavanja na ulicama Elbasana, a helikopteri će u narednih 48 sati nadletati i regionalni put između Tirane i Elbasana kojim će srpski nacionalni tim stići na utakmicu.

Snimak koji je tokom popodneva zabeležen u Elbasanu svedoči da Albanci ozbiljno shvataju bezbednosni rizik, pa se čini da će učiniti sve da ne dođe do incidenata.

Tome u prilog ide i vest da je Ismail Morina uhapšen i da će iz pritvora pratiti duel dve selekcije čije je nadmetanje prekinuo korišćenjem drona koji je nosio zastavu "Velike Albanije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.10.2015
20:19

Sad im odjednom odgovara da bude bez incidenata...

avatar
MiXPartizan
Wednesday, 07.10.2015
19:34

Cela artiljerija republike Albanije na prilozenom snimku.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.10.2015
18:36

Da ne bace nesto iz tih hilikoptera