Hoće li Govedarica odvesti "Orliće" na EURO?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.03.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Dejan Govedarica okupio je svoje izabranike u Staroj Pazovi gde će se nacionalni tim pripremati za završnu fazu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Beta/Hina/Ds
Beta/Hina/Ds

Povezane vesti

Provere koje su kadetski reprezentativci Srbije imali od početka godine omogućile su selektoru Dejanu Govedarici da odabere 21 fudbalera za predstojeće kvalifikacije za odlazak na EURO 2015.

Članovi kadetske reprezentacije okupili su se u nedelju u SC FSS u Staroj Pazovi a nakon nedelju dana priprema očekuje ih put u Azerbejdžan i učešće na kvalifikacionom turniru na kojem će ulog biti plasman na Evropsko prvenstvo u Bugarskoj koje se održava od 6. do 22. maja tekuće godine.

Selektor Dejan Govedarica skratiće spisak na 18 igrača pre polaska za Azerbejdžan a sa stručnim štabom trenutno rade sledeći igrači:

golmani: Aleksandar Stanković (Crvena zvezda), Marko Ilić (Vojvodina)

odbrana: Sava Radić (Čukarički), Nikola Dukić (Partizan), Dominik Dinga (Vojvodina), Aleksandar Stanisavljević (CSKA, Moskva), Nikola Pejović (Crvena zvezda), Marko Šiškov (OFK Beograd), Luka Cucin (Partizan)

vezni red: Jovan Nišić (Partizan), Filip Čermelj (Partizan), Erhan Mašović (Čukarički), Zehrudin Mehmedović (Čukarički), Petar Milić (OFK Beograd), Stefan Ilić (Partizan), Stefan Cvetković (Crvena zvezda)

napad: Luka Đokić (OFK Beograd), Nikola Gajić (Vojvodina), Milan Panović (Crvena zvezda), Tomislav Todorović (Partizan), Sava Petrov (Partizan).

Kvalifikacioni turnir u Bakuu na programu je od 16. do 23. marta a pored Srbije i domaćina Azerbejdžana učešće će uzeti reprezentacije Hrvatske i Portugala.

Na završni turnir u Bugarskoj plasiraće se pobednici osam kvalifikacionih grupa kao i sedam najbolje drugoplasiranih reprezentacija, što znači da će samo jedan drugoplasirani tim iz osam grupa ostati bez plasmana na EURO 2015.

Srbija i ostale selekcije će u Bakuu igrati po sledećem rasporedu:

17. mart
Portugalija - Srbija (10.00)
Azerbejdžan - Hrvatska

19. mart
Srbija - Hrvatska (10.00)
Azerbejdžan - Portugalija

22. mart
Azerbejdžan - Srbija (13.30)
Hrvatska - Portugalija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke