I Ivica Kralj kritikovao ponašanje uprave Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.09.2020.
14:02
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Ni on više nema razumevanja za njih...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle svega što se desilo u utakmici sa Vojvodinom, Partizan je ostao usamljen u svojim stavovima, niotkuda mu ne stiže glasna podrška, čak ni od njegovih nekadašnjih igrača koji su sada na rukovodećim funkcijama u drugim klubovima.

Jedan od njih je i dugogodišnji golman  Partizana i reprezentacije Jugoslavije Ivica Kralj, sada prvi čovek Mačve, koji se juče na sednici Zajednice klubova Superlige pridružio kritikama na račun uprave Partizana, smatrajući da je njihova reakcija posle meča sa Vojvodinom bila preterana.

"Smatram kao nepotrebno ponašanje predstavnika FK Partizan i upućujem apel svim činiocima u fudbalu da sednu i razgovaraju u opštem interesu.

Ovakva situacija i negativna slika ne ide nikome u korist, posebno u trenutku kada naši klubovi u evropskim takmičenjima igraju vrlo značajne mečeve koji su važni za sve članove Zajednice", istakao je Kralj, a prenosi ''Mondo''.
-
Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.09.2020
20:38

Svako pametan i normalan treba to da kritikuje bez obzira za koji klub navija.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 10.09.2020
03:00

Uuuu al' je iskritikovao, rekao da treba da se sedne i da se reše problemi... Kakva kritika u... Kakav senzacionalizam, naslovi su vam kao da za vaš pišu "novinari" kurira, informera, blica, srpskog telegrafa i ostalih "medija" sa istom političkom pozadinom,...

avatar
Osijek 51
Wednesday, 09.09.2020
19:57

ISTINA JE CJELINA, rekao je filozof Hegel. Uzeti za smrtni grijeh reakciju na visegodisnju nepravdu i bezdusno nasilje u interesu jednog kluba je najobicnija zamjena teza. Partizan je odavno , pojedinano i kao kolektiv trebao daleko radikalnije zauzeti obrambeni stav , obzirom da je u pitanju financijska i medijska inferiornost.....

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 09.09.2020
19:13

Има и код њих неко нормалан.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 09.09.2020
18:00

Partizan je pozivao Zajednicu SL više puta da se sastane i razgovara o ozbiljnim temama i problemima u ligi, a još 2017. je sve klubove pozivao na dijalog o uvođenju VAR i stranih sudija, međutim zvezda je rekla da nema potrebe za glasanjem pošto su svi protiv, zvezda odgovara i u vaše ime, u ime kluba čiji si predsednik. Zašto? Zato što si predsednik zvezdine filijale koja od zvezde izgubi prvo poluvreme s 3:0 i izgleda tako da će im zvezda dati 10 do kraja utakmice da bi kvota što više porasla, a onda u drugom zvezda ne pređe centar i izgubi drugo poluvreme 1:0, a smeta vam i zato što Partizan pominje i kladiocu i klađenje od kojih živite na štetu srpskog fudbala. Istina ne može da šteti Partizanu koji se za nju bori, može samo vama koji je skrivate i koji bi da se opet zataška novi vaš lopovluk. Ti si apsolutno deo zvezdinog gospodara sistema jer sigurno te ne zovu tek tako u raznim medijima, večiti si "stručni" TV konsultat, spavaš na RTS-u, zašto ne pozovu Ivana Tomića, Zorana Mirkovića ili Sava Miloševića nego samo tebe i takve kao ti da brane bruku i sramotu srpskog fudbala koju gledamo od vašeg saveza i vaših klubova. Partizane, na pravom si putu, uspeo si da ih isteraš iz rupe i da se sami otkriju za koga rade.

avatar
Shadows
Wednesday, 09.09.2020
16:51

Kralj je u pravu ako je jedna greska slucanost sudije ali ako se radi sa namerom da se izazove reakcija Partizana gde se CZ I Vosi sve gleda kroz prste za njihove igrace I trenere ne postoji crveni kartoni Ali zato po zvezdanaestercima su poznati u Evropi.Zato Ivice cuti kao I Lalat ako hoces da budes superligas.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
14:04

cirkovic i kralj napadaju, gagic i loncar brane, razdvajanje zita od kukolja...

avatar
Dorotej
Wednesday, 09.09.2020
14:24

S tim da je Kralj žito.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 09.09.2020
14:54

Sami svoje napadate? Kralj nije dobar... Onaj bucmasti jeste jel? Oni unistavaju klub neznanjem, vi ga unistavate slepim verovanjem u BesJede

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
14:32