Ilić: "Bilić je jedan od najboljih evropskih trenera"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
22:09
Izvor: Sportske.net

Kapiten FK Partizana Saša Ilić govorio je za turske medije o predstojećim susretima beogradskih i istanbulskih crno-belih i istakao da je trener Bešiktaša jedan od najboljih u Evropi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu imali sreće na današnjem žrebu za grupnu fazu Lige Evrope pošto će se za mesto u eliminacionoj fazi takmičenja boriti sa Totenhemom, Bešiktašom i Asterasom iz Tripolija.

Kapiten crno-belih Saša Ilić proveo je jedan deo svoje karijere u Galatasaraju zbog čega su ga turski mediji danas zamolili da iznese svoje viđenje žreba.

"Imamo veoma tešku grupu. Mislim da Totenhem i Bešiktaš imaju najviše šansi za prolaz. Ipak, dobro je za nas što ćemo igrati protiv tako jakih timova. Ako pobedimo nekog od njih, imaćemo veće šanse da odemo dalje" rekao je Ilić.

Govoreći o Bešiktašu Saša Ilić je podsetio ljubitelje fudbala u Istanbulu da njemu u srcu leži Galatasaraj ali da ima ogromno poštovanje prema crno-belima iz "Stambola".

"Proveo sam dve prelepe godine u Galatasaraju. Verujem da će ove godine osvojiti tursku ligu, čiji kvalitet raste iz godine u godinu. Ipak, na prvom mestu u mom srcu je Partizan, a tek onda Galatasaraj. Siguran sam da to znaju navijači Bešiktaša i trener Slaven Bilić, za kojeg verujem da je jedan od najboljih u Evropi" kaže Ilić.

Svemu rečenom Saša Ilić dodaje da fudbalere Bešiktaša u Beogradu očekuje paklena atmosfera što će biti najveća prednost Partizana u Ligi Evrope.

"Naše protivnike u Beogradu čeka paklena atmosfera. Navijači će nas podržati i na njihovim krilima ćemo tražiti dobar rezultat. Uprkos tome što smatram da su pristalice oba tima vatrene, mislim da su naši navijači najbolji" zaključio je Saša Ilić.

Prvu utakmicu u grupi "C" Partizan igra protiv Totenhema u Beogradu a duel sa Bešiktašom uslediće u trećem kolu, takođe na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke