Iliev nahvalio Paločevića, ali prava iznenađenja tek slede!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.01.2017.
22:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sudeći po najnovijim izjavama sportskog direktora Partizana, i novinari i navijači crno-belih biće iznanađeni narednim pojačanjima ekipe iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U nekim prethodnim prelaznim rokovima, Ivica Iliev je bio prepoznatljiv po najavama ''transfer bombi'', nekoliko njih je i realizovao, a u poslednje vreme odlučio je da bude - tajanstven!

Ne znamo da li je i Aleksandar Paločević iz Vojvodine trebalo da bude njegova tajna, ali danas je sam fudbaler potvrdio da su kontakti sa crno-belima uspostavljeni, pa Ilievu nije preostalo ništa drugo nego da to i sam potvrdi.

''Ovaj igrač je iskočio u prvi plan u ovom prelaznom roku, jer poseduje izuzetan kvalitet. Sasvim je normalno da pratimo najbolje fudbalere u našoj ligi i takvi su uvek interesantni Partizanu'', izjavio je Iliev, a prenose ''Novosti''.

Ipak, bez obzira što je javnost saznala za ovaj potencijalni transfer, Iliev i dalje tvrdi da se još uvek mnogo toga ne zna o njegovim narednim potezima.

''Moram da naglasim da oko dovođenja igrača u poslednja dva prelazna roka radimo sve u tajnosti, pa novinari malo šta pogađaju, dosta stvari javnost ne zna. Radimo po principu poslovne tajnosti koji se pokazao kao vrlo delotvoran u dva prelazna roka. Zbog toga smo svi u Partizanu veoma zadovoljni'', istakao je Iliev.

Kada su potencijalni odlasci u pitanju, Iliev je potvrdio da je Alen Stevanović u pregfovorima sa Antalijom, da se radi na transferu Nikole Đurđića u inostranstvo, kao i da ima interesovanja za levog beka Nemanju Miletića.

Ipak, kada je Miletić u pitanju, sportskom direktoru Partizana jedan detalj nije baš jasan.

''Nije mi jasno zašto ga mediji 'sele' iz Partizana kada on ima ugovor s nama'', naglasio je Iliev.

U svakom slučaju, neće biti dosadno u Humskoj tokom zimskog prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.01.2017
09:35

Interesantno da još daftilografi nisu Trujića i Malbašića preselili u zvezdu

avatar
gosfkcz
Thursday, 05.01.2017
08:33

Dobri su ovi nasi klubovi. Dovedu dvojicu-trojicu solidnih igraca, mi se napalimo i u fazonu smo kako dobro rade a onda prodaju petoricu i mi nastavljamo po sistemu korak napred nazad dva. Palocevic je dobar igrac ali ako vam ode neko drugi iz veznog reda poet krpljenje. Mada, trenutno bi vam jedino odlazak Evertona bio tesko nadoknadiv . U trenutku bi vam tim bio slabiji bukvalno 50% kao nama kada je otisao Katai.

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
00:11

Pretposlednje kolo sezone 2013/14, Paločević, Ješić i Dražić sami igraju u dresu OFK lažnih rekordera i šampiona, još su poveli golom Dražića uz komentar neverice Ljupka Petrovića na toj utakmici stručnog konsultanta. Na kraju te sezone sam pisao da bi Partizan trebao da dovede Paločevća kao slobodnog igrača. Međutim sada kada ima ugovor i košta dosta, a ne znam šta bi mogao da igra u projektovanom timu nisam baš za njegovo dovođenje. Smatram da za njegov transfer i platu možemo da dovedemo dosta bolje igrača za platu i to baš ono što nam treba, centralni vezni, svestran igrač koji igra podjednako dobro u oba pavca.

avatar
Slavkoo
Thursday, 05.01.2017
13:18

Formacija se menja i igramo sa ofanzivnim veznim,ili ide na desno krilo.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
21:33

A jos teze on moze da igra na krilu. Ustvari, mrtva trka vlada sta je tu teze:-D

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
20:05

Teško da će se formacija promeniti, a pogotovo ne zbog Paločevića.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
16:45

Ne moze on da igra na desnom krilu, a ni formacija sigurno nece biti promenjena.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 05.01.2017
00:11

FifPro je savetovao svim profesionalnim igracima da ne dolaze u srpske klubove pa sad ne znam da li ce ovo kociti neke transfere...

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 05.01.2017
00:04

Dovedite Babunskog iz komšiluka.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
13:18

Plus od mene, ali za to sam samo ako ga prethodno naturalizuju.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
23:19

A Stevanovic i Djurdjic nemaju?!

avatar
DeXy \'92
Wednesday, 04.01.2017
23:38

Zao mi je samo stevanovica...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
01:06

Meni je ipak obojice, nije da se i Nikola nije trudio, ali isto tako sam svestan da je on sad suvisan. Nikola neka ode odmah, Alen ili Neca na leto, a jedan od njih kroz godinu dana, suludo je da nas bas sva trojica odjednom (citaj: u ovom prelaznom roku) napuste, to ne bi bilo rezonski ni sa jednog aspekta.