Ivanoviću "bicikle preko glave", kada će ponovo na teren?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Teško je palo Đorđu Ivanoviću to što je kompletan pripremni period radio po posebnom režimu zbog povrede Ahilove tetive.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Momak koji je u Partizan stigao pre godinu dana sa epitetom najboljeg igrača jesenjeg dela sezone 2017/18 u Super ligi propustiće prvi meč nastavka šampionata.

Zbog povrede Ahilove tetive Đorđe Ivanović je kompletne pripreme u Antaliji proveo u teretani i nije imao priliku da radi sa loptom i trči.

"Povreda se desila odmah na početku priprema. Zbog loših vremenskih uslova i snega promenili smo podlogu, trenirali na terenu sa veštačkom travom, što mi nije prijalo. Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je 'Ahil' nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja", objasnio je Ivanović.

On je u Antaliji dva puta dnevno radio po specijalnom režimu u teretani, a najteže mu je palo što saigračima nije mogao da pomogne u kontrolnim mečevima već ih je gledao sa tribina.

"Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren", objašnjava Ivanović.

Povratak na teren očekuje se u danima koji slede. Sigurno je da neće biti u konkurenciji za duel sa OFK Bačkom.

"Počeo sam polako da trčkaram i nadam se da ću se već za nekoliko dana priključiti ekipi i normalnim treninzima", kaže Partizanov krilni vezista.

Tokom zimskog pripremnog perioda za njega je postojalo interesovanje iz Izraela. Posao nije realizovan, što zbog povrede, što zbog želje samog igrača da ostane u klubu još neko vreme.

"Želeo sam da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga, jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu!", ističe Ivanović.

Za kraj poruka navijačima.

"Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju", rekao je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skoneee????
Tuesday, 12.02.2019
15:02

Pa da . . .a kad istrcis na teren ono katastrofa . . .ccc . .od tebe 😥😏😒🤫🤫🤫🤫