Ivica Iliev - Na vidiku nova ''transfer bomba''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.03.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Počelo je da se priča i na ovu temu, grčki mediji uveliko najavljuju mogući rasplet.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Godinu dana pošto je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora Partizana, Ivica Iliev mogao bi da pronađe novi angažman. I to prilično atraktivan!

Ako je suditi po informacijama iz Grčke, koju su danas objavili tamošnji mediji, Iliev je glavni kandidat za mesto novog sportskog direktora solunskog PAOK-a!

Navodno, plan je da upravo Iliev na tom mestu nasledi Marija Branka, a nekoliko je razloga zašto se u Solunu razmišlja baš o njemu.

Ivici Ilievu bi to bio povratak u PAOK, gde je tokom igračke karijere nastupao za solunske crno-bele u sezoni 2007/08, ali nije ostavio upečatljiv utisak.

Ali, o njemu kao sportskom direktoru Partizana čulo se dosta pozitivnih stvari, u PAOK-u su odlično upoznati sa transferima koji su klubu iz Humske doneli značajnu zaradu.

Osim toga, Iliev se vrlo dobro poznaje sa prvim čovekom PAOK-a Ivanom Savidisom, koji je prošle godine bio i gost Partizana.
-
Kazino baner

Videćemo kada prođe pandemija koronavirusa da li će nešto biti od ovog transfera, koji bi mogao da se nazove i ''transfer bombom'', baš onako kako je Iliev kao sportski direktor Partizana često najavljivao pojačanja.

Iako je podneo ostavku prošle godine, Iliev je i dalje aktivan u Partizanu, ali njegova uloga je sada više savetnička kada su u pitanju transferi igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amco
Sunday, 29.03.2020
19:22
avatar
rusija
Sunday, 29.03.2020
18:59

ozegovic kao prvi korak ka stvaranju EVROPSKOG PAOKA

avatar
Sunday, 29.03.2020
18:30
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.03.2020
18:00

Dok neki pomazu u borbi protiv korona virusa neki ugovaraju transfer bombe. Hvala ti Boze sto sam Zvezdas, odnosn o Srbin.