Izjava koja je daleko odjeknula, Srbija - Hrvatska u finalu Mundijala?!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.05.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net, Mondo.ba

Kakvo bi to finale bilo, ali...

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Kako se završavaju redom klupske sezone širom Evrope, reprezentacije izbijaju u prvi plan, pred start priprema za Mundijal u Rusiji.

Tamo ćemo, pored našeg nacionalnog tima, između ostalih gledati i reprezentaciju Hrvatske, čiji je selektor Zlatko Dalić u intervjuu za ''Mondo'' prokomentarisao i grupu u kojoj se nalaze srpski ''Orlovi'', zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Dalić je reprezentaciji Srbije poželeo uspeh, ali i upozorio koji će nam rival biti najnezgodniji u grupnoj fazi takmičenja.

"Slična grupa kao i kod nas. Brazil je favorit celog Mundijala. Švajcarska je opasnija od Kostarike, Vladimir Petković je dobar trener koji je dobro posložio reprezentaciju i biće glavni protivnik Srbije da prođe dalje.

Srbija takođe ima dobre igrače, kao i Mladena Krstajića selektora, koji takođe želi isto što i ja sa Hrvatskom – da prođe grupu, ali biće mu teško. Kao što rekoh, imaju Srbi kvaliteta, igrače u Mančester junajtedu i drugde, tako da mogu da prođu. Imamo isti put u Rusiji", izjavio je Dalić.

S tim u vezi, postavljeno mu je i pitanje potencijalnom finalu Srbija - Hrvatska, što je Dalić sa oduševljenjem dočekao.

"To bi bilo sjajno, daj Bože da to tako bude. Odmah potpisujem", poručio je Dalić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke