Iznenađenje? Podrška i Lalatoviću i Lazetiću!

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.12.2019.
22:05
Izvor: Beta

Njih dvojica se tokom jesenjeg dela sezone nisu slagali, o čemu je Lalatović i javno govorio, a uprava kluba pružila podršku i jednom i drugom!

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina izrazio je zadovoljstvo rezultatima kluba u jesenjem delu sezone i pružio podršku treneru Nenadu Lalatoviću i sportskom direktoru kluba Nikoli Lazetiću, saopšteno je danas iz tog kluba.

Uprava je njihov rad ocenila kao veoma uspešan.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić rekao je da se predstojeći dani moraju iskoristiti kako bi se ekipa kompletirala i značajno pojačala, s ciljem da već prvog dana okupljanja uoči početka priprema za novu sezonu, koji je zakazan za 3. januar, svi novi igrači budu na prozivci i spremni dočekaju početak priprema.

Dodao je da je cilj da FK Vojvodina na kraju sezone obezbedi učešće u evropskim takmičenjima.

Generalni direktor FK Vojvodina Dušan Bajatović rekao je da će pružiti punu podršku, kako bi rezultati kluba bili u skladu sa renomeom koji ima u srpskom fudbalu i kako bi Vojvodina naredne sezone predstavljala Srbiju na medjunarodnoj sceni.

Na sednici je konstatovano da u drugom delu sezone ni u kom smislu ne sme biti zanemareno ni učešće u Kupu Srbije.

Vojvodina na kraju polusezone zauzima treće mesto na tabeli.

Za drugoplasiranim Partizanom zaostaje dva boda, a za vodećom Crvenom zvezdom 13, dok četvrtoplasiranom Čukaričkom beži dva boda.U Kupu Srbije Vojvodina se plasirala u četvrtfinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke