Iznenađenje u Humskoj - Nađ za predsednika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
15:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Bivši sportski direktor gotovo da se nigde nije ni pomonjao kao mogući kandidat na predstojećim izborima u Partizanu, pa je njegova današnja kandidatura za mnoge veliko iznenađenje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Više informacija na ovu temu očekuje se u toku dana, ali je Upravni odbor crno-belih na poslednjoj sednici, a prema saznanjima ''Monda'', potvrdio da se nekadašnji reprezentativac Jugoslavije uključio u trku za novog predsednika.

Kao što je poznato, Izborna skupština Partizana održaće se 16. decembra, a prethodnih dana su se kao potencijalni kandidati najavljivali aktuelni potpredsednik kluba Mile Jovičić i biznismen Zoran Popović, koji, navodno, je već uveren u svoju pobedu.

Naravno, brojne pristalice Partizana i dalje išćekuju i kandidata opozicije, nekoga od bivših asova, a Nenad Bjeković se u tim spekulacijama najčešće pominjao.

I onda, neko od koga se to najmanje očekivalo, Albert Nađ je odlučio da se uključi u ovu trku. Tu informaciju je novinarima preneo Mile Jovićič, potpredsednik kluba.

"Danas je na Urpavnom odboru podneta kandidatura Alberta Nađa i grupe 'Albert Nađ', on je to tako nazvao. Očekujem da ću u narednih dan, dva dobiti više informacija vezano za to", rekao je novinarima potpredsednik Partizana Mile Jovičić.
 
Za sada nije poznato u čiju podršku na ovim izborima može da se uzda 40-godišnji Nađ, koji posle odlaska sa mesta sportskog direktora nije bio u najboljim odnosima sa aktuelnom upravom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke