JUNAK DERBIJA - ''Grobari'', koji vam je Drinčićev projektil lepši i draži?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.10.2014.
22:09
Izvor: Sportske.net

Partizan ponovo slavi svog ''bombardera'' Nikolu Drinčića, koji se već ''specijalizirao'' za slanje ''dalekometne paljbe'' u mrežu Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na proleće Boban Bajković, večeras Predrag Rajković doživeli su istu sudbinu u duelima sa ''večitim rivalom''.

A oba puta je za to zaslužan sjajni vezista Partizana Nikola Drinčić. Iskusni fudbaler je u proteklih dvadesetak dana imao problema sa povredom leđa, nije igrao još od utakmice protiv Radničkog u Kragujevcu, gde se i povredio, ali vratio se kada je najpotrebnije i po ko zna koji put pokazao koliko znači ovom timu Partizana.

Posle onog poraza crno-belih u Grčkoj od Asterasa, inače jedinog od početka ove sezone, mnogi navijači su uz uzdahe govorili kako bi sve bilo znatno drugačije da je Drinčić mogao da igra.

Sada su sigurno još više uvereni u to, popularni ''Drina'' je večeras rešio još jedan derbi u Humskoj i zaslužio ulogu junaka utakmice. Prvom strelcu Partizana Petru Škuletiću večeras nije išlo, nije uspevao nikako da savlada mladog Rajkovića, a Drinčić je čekao svoju priliku skoro 80 minuta i konačno je dočekao...

A ono što je odmah priviklo pažnju, jeste način na koji je Drinčić večeras savladao Zvezdinog čuvara mreže.

Ponovo je to bila Drinčićeva ''artiljerija'', a kada on dobro nanišani, golmani tu nemaju šanse.

Zato, za 'Grobare' večeras imamo jedno pitanje. Da li im je sada draži ovaj večerašnji evrogol, ili onaj od pre nekoliko meseci, kada je loptu iz mreže morao da vadi Boban Bajković?

A oba gola možete da pogledate OVDE i uporedite ih...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke