Južnoamerička sapunica na Marakani!

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.07.2020.
12:32
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Taman smo došli do poslednje epizode, kad ono novi zaplet...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mateo Garsija odbija da pređe u argentinski Rasing, iako su klubovi dogovorili sve oko njegovog transfera.

Kako je preneo Žurnal došlo je do komplikacija, Mateo Garsija odbija da se vrati u domovinu, navodno, njegova želja je da ostane u Evropi, jer ima priliku da zaigra u grčkom Arisu.

Uostalom, Garsija je u Grčkoj proživeo najbolje dane u svojoj karijeri i logično je da mu je preča njegova karijera nego veća ponuda koju ima Crvena zvezda.

"Na snazi je i svojevrsna osveta Garsije Zvezdi i Stankoviću što se našao u grupi onih na koje se ne računa ozbiljno. Nije ga briga što je ponuda iz Grčke manja za klub, a kako sada stoje stvari možda će crveno-beli morati da je prihvate i budu na finansijskom gubitku",
navodi Žurnal i dodaje da je Zvezda u potencijalnom velikom problemu.

Navodno, uprava Zvezde sada mora da ubeđuje Garsiju da prihvati ponudu Rasinga...

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
11:09

Ne postoji nikakva osveta, to je zvezda izmislila da bi sebe opravdala za metode koje ce koristiti da ga se otarasi isto kao sto su izmisljali da ih Partizan krade sa sudijama i filijalama dok nisu uspeli da pokradu Partizan sa sudijama i filijalama, metod optuzi protivnika da to radi, a onda to sam uradi njemu za sta si ga optuzivao. Ne javljaju se slucajno Parker i Silva ili kako se vec zove stoper iz Brazila, Zander i Van La Para nakon sto su prosli slicno.

avatar
Kori Volden
Wednesday, 22.07.2020
15:53

Ako igrac nece da ode tamo, ne vidim kako moze neko da ga ubedi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
11:04

Sto bi rekao vas vodja: ''Ti mislis da ces eeeee'', isto kao sto su ''ubedilI'' Van La Paru, Zandera i mnoge druge da je za njihovu sigurnost najbolji obostrani raskid ugovora, a Poledica i FIFPro cute, ali zato igraci sada iz srpskih klubova ne zele u zvezdu vec biraju beloruske klubove pre zvezde, a stranci se raspituju kao da odlaze na Mesec.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 22.07.2020
14:01

Teraj to budi posto samo da ga se otkacimo jer pokazuje svoje negativne osobine za koje u jednoj evropskoj i svetskoj, a nasoj pravoj srpskoj Zvezdi nema mesta.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
12:51

Jadan covek, zna se koje su njihove metode ubedjivanja, ima sam da plati na kraju taj transfer...

avatar
NajveciZvezdasIkad
Wednesday, 22.07.2020
12:51

..... živo me zanima da li će iko da proguta ovu priču, mislimmmmm nije ga briga za veću ponudu iz Argentina, nije ga briga za klub, osveta????? gleda svoj interes i ostale fore...... I ja bih isto ovako postupio,.... Šta treba da dozvoli, da ga likovi veslaju ???????