Kako će uskoro izgledati Partizanov stadion?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.12.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Veliki poduhvat se priprema u Humskoj.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

U senci najava zimskih pojačanja, u Partizanu se radi i na početku rekonstrukcije stadiona u Humskoj.

Sledeće godine će se sve preciznije znati, a na ovu temu je danas za TV Partizan govorio generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

''Imamo najavu od države da ćemo dobiti sredstva za renoviranje stadiona. Zahvalni smo državi i predsedniku, nadam se da će to biti jedan veliki projekat i da će stadion Partizana za relativno normalne pare izgledati kao nov stadion.

Arhitekte kažu da je naš stadion pogodan za renoviranje, ima prostora oko stadiona i što je najbitnije stadion će se pokriti da ne dođe opet do propadanja'', objasnio je Vazura.

Naravno, postavlja se pitanje da li će se ekipa Partizana izmestiti na drugu lokaciju kada bude igrala kao domaćin.

''U narednoj godini ćemo znati na čemu smo. To bi se rešavalo dok traje sezona, igrale bi se utakmice jer bi većina radova bilo van stadiona'', dodao je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 26.12.2019
21:52

Ako renoviranje stadiona zavisi od toga na koju nogu je neko ustao, onda mi to nije potrebno, od dusmana se milost ne uzima , niti prema njemu imas milosti. TACKA.

avatar
Offside
Thursday, 26.12.2019
13:55

Plan je da se uradi isto ono sto radi Real.Dakle,sezona ce trajati,klub ce igrati utakmice na svom stadionu a rekonstrukcija ce ici tribinu po tribinu,odnosno,tribina koja se bude radila bice pokrivena zastitnom mrezom (ogradom) radi bezbednosti dok ce na ostalim tribinama biti ljudi.Vecina radova na Partizanovom stadionu kao sto je Vazura i rekao podrazumeva gradnju spolja (postavljanje stubova) i ono sto je svakako najveci poduhvat je postavljanje kompletne krovne konstrukcije.Koliko znam,stadion bi trebao da izgleda kao po planu iz doba Zecevica,stim da se nece praviti nov vec renovirati postojeci.

avatar
Old_school
Thursday, 26.12.2019
08:24

Kome rece da su zahvalni?

avatar
REV
Thursday, 26.12.2019
08:08

Nama 20 miliona (ako i toliko), njima 200 ili ko zna koliko. Tri puta hvala ili pohvala za samo nekoliko dana, bljutavo do bola...

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 26.12.2019
08:08

Opet Drzava renovira, ovo je jedno 3x za 15 godina sigurno da im Drzava renovira ili krpi stadio, ali sigurno, za vise ne bih garantovao. Naravno oni i dalje pljuju tu istu drzavu i sve im smeta, a dobili su i trening centar, prisvojili su i vojni stadion koji nije njihov, sad inace jeste, i opet ne valja... Bedan klub, bedni navijaci, sve je bedno u FK Partizanu!

avatar
REV
Thursday, 26.12.2019
23:44

Kad mi bednik kaze da sam bedan, to i nije neka uvreda, cak mu vise dodje kao neki kompliment.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 28.12.2019
00:29

Mi nase imamo, a gde je vase? Sve vam je dodeljeno, poklonjeno, nista nemate kao ni fudbalsku istoriju. Od raspada Juge jedino Partizan profitirao, dobio i akademiju i stadion i vise od 15 titula. Who is Partizan? 😂😂😂

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 26.12.2019
03:09

Postavlja se pitanje, kada je jedna Svajcerska kompanija bila zainteresovana za izgradnju Partizanovog stadiona (ukljucujuci i ceo kompleks oko stadiona), zasto drzava nije dala samo zeleno svetlo kako bi se kranulo u realizaciju projekta?
Nikakva druga finansijska pomoc nije bila potrebna.