Kanga se obratio "Delijama" - Ovo su njegove želje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.01.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga progovorio o svojoj sudbini i objasnio šta su mu prioriteti u nastupajućem periodu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mnogo toga se prethodnih dana pisalo za Gelora Kangu ali je reprezentativac Gabona na kraju otputovao sa ekipom na Kipar kako bi se pripremao za nastavak sezone.

Posle svih spekulacija vezanih za interesovanje stranih klubova za Zvezdinog vezistu ostalo je na tome da Kanga ima još šest meseci ugovora sa crveno-belima i da će u dogovoru sa klubom odlučiti šta dalje.

"Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem", kaže Kanga.

Prethodnih dana imali smo priliku da čujemo da su interesovanje za Kangu pokazali Sparta iz Praga, turski i kineski klubovi, kao i to da bi Gabonac mogao da dobije vrlo unosan ugovor u nekom od klubova koji ga žele.

Kazni zbog kašnjenja na pripreme neće biti, a Gabonac je navijačima objasnio šta je bio razlog kašnjenja i kakve planove ima za budućnost.

"Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba", zaključio je Kanga.

Videćemo u danima koji slede hoće li Zvezda i Kanga sesti za pregovarački sto i dogovoriti nastavak saradnje ili će reprezentativac Gabona biti prodat čime će profitirati obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN 36
Monday, 15.01.2018
15:29
avatar
indija durot
Monday, 15.01.2018
09:36

ne volim igrace koji se ponasaju kao da su iznad kluba..to je nepostovanje i navijaca i saigraca..hvala na svemu ali vreme je da ide..

avatar
Debeljko sa Čukarice
Sunday, 14.01.2018
22:08

Nepostuje klupsku disciplinu na hladjenje.