Kapiten Bane veruje u u ovu reprezentaciju, Žile zaradio večeru

Autor: Beta Beta
petak 10.11.2017.
16:48
Izvor: Beta

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da njegova ekipa ima potencijal, što je pokazala danas protiv Kine.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

"Videlo se da ova ekipa poseduje potencijal. Odigrali smo maksimalno profesionalno i pored teških uslova na koje nismo navikli. Važno je da smo zabeležili pobedu i sada se okrećemo drugom meču na ovoj turneji", rekao je Ivanović posle utakmice.

Srbija je sa 2:0 pobedila Kinu u prijateljskoj utakmici u Guangdžouu.

"Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, bilo je mnogo dobrih detalja i mislim da smo uživali. Ono što je bitno jeste da su svi dobili šansu, da smo odigrali na dobrom nivou, osim u pojedinim trenucima kada smo malo delovali neorganizovano, ali to je možda i zbog toga što su oni tako delovali, bili neorganizovani, gubili su pozicije", kazao je Ivanović.

Adem Ljajic

Strelac prvog pogotka Adem Ljajić rekao je da da je pobeda trebalo da bude ubedljivija.

"Bila je dobra utakmica, ali i veoma teško vreme, sparno. Pobedili smo što je najvažnije, postigli dva gola, mogli još tri ili četiri, ali nedostajalo je i malo koncentracije u završnici. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, bili smo bolji i zaslužili pobedu", rekao je Ljajić.

mitrovic srbija

Aleksandar Mitrović, koji je dao drugi gol, rekao je da će voditi na večeru Andriju Živkovića, asistenta za taj pogodak.

"Hvala Živkoviću na asistenciji, fenomenalno je centrirao, meni je ostalo samo da se poklonim. Ima od mene večeru", rekao je Aleksandar Mitrović.

On je naveo da je zadovoljan rezultatom.

"Bilo je teško vreme, nismo se još aklimatizovali, ali mislim da je bilo dobro. Postigli smo dva gola, možda mogli i više, ali isto tako mogli smo i da primimo", kazao je napadač Njukasla.

Srbija će sledeću utakmicu igrati u utorak protiv Južne Koreje, koja je danas bila bolja od 13. reprezentacije sveta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 11.11.2017
07:47

Kada cujem da im je nedostajalo koncentracije u zavrsnici,najezim se. Nedostaje vam kvaliteta,!

avatar
lonchy2909
Friday, 10.11.2017
18:32

Svaka cast Mitrovicu na iskrenosti. Kao sto smo mogli dati, mogli smo I primiti. Nadam se da ce mladi dobiti vise sanse I prostora za igru.

avatar
Chella_ynwa
Friday, 10.11.2017
18:06

Nije lose. Matic ce da upadne umesto Gudelja, i cela odbrana da se zameni. Mnogo je vazno da u januaru igraci promene klubove u kojima ne igraju, i ulaze u formu za Rusiju. Mitrovic, Markovic, oba Maksimovica. I Tadic da se razigra.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 10.11.2017
18:55

Tošić je sasvim okej štoper.

avatar
chaki
Friday, 10.11.2017
23:08

Koji bre markovic, sta ce on?!