Kiša ne kvari planove, Sanogo oduševio Dekija!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.01.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda odradila jutarnji trening u Antaliji.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Igrači Crvene zvezde jutros su odradili trening u Antaliji u okviru "Regnuma" i to po kiši koja nije uspela da pokvari planove Dejanu Stankoviću.

"Prilikom seta vežbi kroz koje su u rotacijama prolazili svi igrači koristile su se trake, male prepone i prepreke a sve i cilju poboljšanja brzinskih sposobnosti, koordinacije i snage. Od prehlade se oporavio i Dušan Jovančić koji sa kondicionim trenerom Nikolom Todorićem istrčavao u laganom ritmu krugove oko terena, zatim radio određene vežbe koje će mu pomoći da se lakše priključi popodnevnom radu", piše na sajtu Crvene zvezde.

Dejan Stanković je nekoliko puta govorio i na italijanskom pre svih zbog Boaćija, a imao je pohvale za Sanogoa, novog fudbalera aktuelnog šampiona.

Na treningu Crvene zvezde se pojavio i Georgi Demardžijev, čovek koji je sa Ludogorecom izbacio Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za LŠ.

"Ova sadašnja Zvezda je mnogo bolja, bilo bi mi teže da je izbacim. Pratim dešavanja u srpskom fudbalu, znam da je Kafu bio u Zvezdi, ali da nije igrao dobro. Znate kako, u Ludogorecu je bio okružen Brazilcima i bilo mu je lakše. Tu je i Borjan, nisam iznenađen kako brani", rekao je Dermanžijev za medije koji su sa Zvezdom u Antaliji, prenosi "Mondo".

Danas će Crvena zvezda imati novi trening, ali je pitanje da li će on biti otvorenog tipa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke