Kiza hvali svoje pulene - ''Crno-beli, bravo, bravo!''

Autor: Beta Beta
nedelja 03.05.2015.
21:30
Izvor: Beta

Posle novog trijumfa njegovog tima, trener Partizana čestitao svojim igračima na odličnom učinku, ali i navijačima na podršci u Novom Sadu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegova ekipa osvojila "zaista važne bodove" u današnjoj pobedi od 4:0 nad Vojvodinom u Novom Sadu.

"Ovo je bila vrlo teška utakmica. Vojvodina je jako dobro počela. Mi smo izdržali pritisak, uspeli da postignemo gol i pokazali dovoljno strpljenja u drugom poluvremenu. Kontrolisali smo meč, a posle drugog gola nam je sve išlo na ruku. Uzeli smo zaista važne bodove u borbi za titulu prvaka. Bravo za momke", rekao je Milinković televiziji Arena.

On je kazao da je njegovom timu sada najvažnije da se odmori za sledeći meč, koji igra narednog vikenda protiv Spartaka.

"Ovo nam je bila treća utakmica za sedam dana. Teška serija je iza nas i zadovoljan sam sa te tri pobede. Vraćamo se u normalan tempo takmičenja i moći ćemo malo da odmorimo i da radimo, i da spremni docekamo meč, što nam je sada najvažnije", rekao je Milinković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nik22
Monday, 04.05.2015
10:52

Mislim da je ostao Nikloic izgubili bi prvenstvo jednostavno,covijek je tako i prosle,kao ranieri da je,zna on postavit ekipu al mu onda odjednom pada,zvezda bi to iskoristila ovako Milinkovic na pravo mijesto dodje

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 04.05.2015
10:15

8. za redom .... Be Continue... Bravo Pelegrini :D

avatar
Bata
Sunday, 03.05.2015
23:01

Strpljenjem do cilja,a naravno i pobedama

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 03.05.2015
22:18

Gazde grada:-D

avatar
Zeljko Slavni 37
Sunday, 03.05.2015
21:37

Bravo i tebi. Pojacao si agresivnost koju nismo imali, naravno moze to jos bolje ali da ne preterujemo, tek si poceo da radis. Hvala sto si nam vratio oteti pehar, uzivaj u osmoj tituli u nizu i srecno u evropi.