Ko će biti novi selektor mlade reprezentacije? Bunjevčević demantovao medije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.02.2017.
15:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kadeti i omladinci su nedavno dobili svoje nove selektore, ali još uvek traje dilema ko će voditi selekciju U21 na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mediji su pre nekoliko dana maltene promovisali Nenada Lalatovića na tu poziciju, ali iz FSS-a je stigla poruka da sve što se na tu temu pisalo do sada, može uglavnom da se svrsta u - izmišljotine.

To je u izjavi ''Novostima'' poručio sportski direktor FSS-a Goran Bunjevčević.

''Koliko mogu da vidim ovih nedelja, mediji u Srbiji već imaju svog selektora mlade reprezentacije. I čitam uglavnom izmišljotine.

A, cela istina je da niko u FSS, ni na Izvršnom odboru, niti na Odboru za hitna pitanja još nije pomenuo nijedno ime kandidata. Tražimo selektora koji će voditi mlade u Poljskoj, ali i kroz kvalifikacije za EP 2019'',
istakao je Bunjevčević.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj na programu je od 17. do 30. juna, a rivali našoj selekciji u prvoj fazi takmičenja biće Portugal, Španija i Makedonija.

Bunjevčević smatra da ima još dovoljno vremena da se izabere selektor, a utisak je da u Savezu vode računa da ne naprave grešku.

''Potreban nam je selektor koji će sa reprezentacijom opravdati ugled tog tima koji ima u svetu. Mislim da ne kasnimo sa izborom'',
zaključio je Bunjevčević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.02.2017
18:46

Ako ne mogu ni Paunovic ni Kosanovic, neka bude Rastavac.

avatar
Ilic Milovan
Wednesday, 22.02.2017
17:36

Ma vi ste svi kompletna smejurija. Imamo trofejnu i zlatni generaciju , nikad bolju u istoriji, a vi se sprdate sa mestom selektora i menjate iste kao carape. Postavljate nestrucne ljude da ih vode, umesto da ste sve od sebe dali da Paunovic ostane, da zavrsi zapoceto. Ovako sa bilo kojim selektorom, necemo ni grupu proci, upropasticete neverovatnu generaciju. Spanija ili francuska bi ih cuvali kao malo vode na dlanu, da ne pricam o nemcima.

avatar
ZubA
Wednesday, 22.02.2017
17:11

Evo Antić moze :-D

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 22.02.2017
17:07

Sad baš gledam na netu,Milenković 27. najtalentovaniji igrač na svetu,a i dalje ne dobija poziv za mladu reprezentaciju.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 22.02.2017
16:59

Treba izabrati trenera koji je u klubovima forsirao mlade,koji zna sa njima. Najbolja rešenja su Paunović i Lalatović.

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 22.02.2017
22:38

Свака ти част друже! Већ неко вријеме читам твоје коментаре и видим да си један од најреалнијих људи на овој страници. Већина навијача Партизана је почела да урла када је стигла вијест да би Лалатовић могао бити селектор. И то само из разлога што је ватрени Звездаш. Ја би много волео да је Пауновић остао али пошто није смартам да су најбоља ријешења Лалатовић или Раставац.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 23.02.2017
10:55

U Vojvodini nikad manje igraca iz nase skole nije bilo dok je Lalatovic bio trener.